Trabzon'un Arsin ilçesinde yaşayan bisiklet tamircisi Hasan Bulut, küçüklüğünden bu yana bir motosiklet sahibi olma hayalini kuruyordu. İlkokulu bitirdikten sonra okulu bırakan Bulut, bisiklet satışı ve tamiri üzerine bir dükkan açtı. Ardından da kendi geliştirdiği bir yöntemle hayalini gerçekleştirdi. İdealist genç, yaklaşık 6 ay önce hayalindeki motosikletin projesini hazırladı ve çalışmalara başladı. Bulut, seçtiği bisikletin üzerine motosikleti adeta adım adım inşa etti. Bulut, motosiklet için bir jet-ski ile elektrikli hızarın motorlarını kullandı. İki motoru bisiklette birleştirdi. Motora, ateşleme bujileri ve 4 kademeli bir de vites kutusu monte etti. Debriyaj ve fren sistemleri ile 2,5 litrelik yakıt deposunu da yerleştirdikten sonra bisiklet, artık motosiklet olarak yola çıkmaya başladı. 
 
Bulut, motosikletiyle bir çok macere yaşadığını belirterek, "Bu aralar işler iyi olmadığı için Ramazan ayı nedeniyle motorumla pide servisi yapıyorum. Bir gün Akçaabat tarafında bulunan bir otele lahmacun getiriyorum. Yoğunluk nedeniyle hızlı hareket etmek zorundaydım. 90 kilometre hıza ulaştım. Bu sırada radara yakalanmışım. Polis 'Burdan ne geçti acaba' diye kendine sormuş. İleride bayrak ile beni durdurdular. Bende korkunca motor bisiklet haline aldım. Polis 'sana birşey soracağım ama bana hiç yalan konuşma' dedi. 'Sen yarışcı felanmısın' dedi Bende kendisine 'Yok komiserim ne yarışcısı lahmacun serviscisiyim' diye yanıt verdim. 'Peki bununla nasıl 90 kilometre sürat yaptın' dedi. Ben kendisine 'eminmisin benim yaptığıma' yanıtını verdim. Onlarda 'Sende başka kimse burdan geçmedi' dedi. Biraz bende de korku olduğu için motor bacaklarımla gizledim görmesinler diye. Boşluğuma gelip biraz gaza dokununca anladılar işi ve ne var diye bunda sordular. Motor görünce bana 'Yalandan mı ? ceza yazalım yoksa motordan mı ?' dediler. Ancak ben itiraz ettim. 90 cc motora ceza yazamayacaklarını söyledim. Onlarda bunun üzerine anons geçtiler ve yazamayacaklarını öğrendiler. Motorum 100 cc'den yukarı olsaydı bana ceza yazacaklardı" şeklinde konuştu. 
 
Bisikletine "Kara Şimşek" adını verdiğini söyleyen Bulut, "Yolda giderken bile insanlar beni durdurup motorun resmini çekiyorlar. İlgi çekiyor. Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Oyunları'nda baya bir ilgi çekti. Oyunların yapıldığı alana servis çekiyordum. Sporcuların elinden telefonlar düşmüyordu sürekli olarak resim çektiler. Motorum fırtınadır çünkü 90 kilometre hızı vardır. İsmi ise Kara Şimşek'tir. Yolların efsanesi" şeklinde konuştu.