TRABZONSPOR Teknik Direktörü Hugo Broos, üç kulvarda da başarılı olabilmeleri için takviye yapılması gerektiğini her fırsatta vurgularken yönetimi transfer çalışmalarını ağırdan almakla suçladı. Darko Gabriç transferi için yoğun mesai harcayan yönetimin, forvete takviye yapmak için aceleci davranmamasının dikkat çekici olduğunu vurgulayan Belçikalı teknik adam, sezonun başlamasına kısa bir süre kala acil olarak forvete, sol açığa ve sağ beke olmak üzere yönetime üç transfer yapılması talebinde bulundu.

TRANSFER konusunda Sportif Direktör Ünal Karaman"la da sürekli diyalog halinde bulunan Belçikalı teknik adam, özellikle Hırvat futbolcu Gabriç"in transferinin sonlanmasını bekliyor. Futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan bordo-mavili yöneticiler ise, “İstesek transferi şimdi bitiririz. Ancak kulübün çıkarları için biraz beklemeliyiz” diyor.

ÖTE yandan Samsunspor"da forma giyen 21 yaşındaki Turgut Şahin"le de ilgilenen bordo-mavili yöneticiler bu transferi bitirme aşamasına getirdi. İzleme komitesi tarafından, “Alınırsa gelecekte çok önemli katkılar yapar” denilen Turgut"un da Trabzon"da oynamayı istediği ve aradaki maddi pürüzlerin en kısa zamanda giderileceği kaydedildi.