Brad Pitt, geçtiğimiz hafta Parade dergisine verdiği röportajda Jennifer Aniston’la evliliğinin sıkıcı olduğuna dair yorumlarda bulunmuş, Angelina Jolie sayesinde hayattan zevk almaya başladığını söylemişti.

Pitt, “Angelina’dan önce çok ilginç bir hayatım yoktu. 90’ları saklanarak, ünlülerin kakofonisinden kaçmaya çalışarak geçirdim. Bir koltuğa çöküp ot içer, gizlenirdim. Kendimi çok zavallı hissediyordum. Sanırım evliliğimin de bununla alakası vardı. Olmayan bir şeyi götürmeye çalışıyordum” demişti.

Çok konuşulan röportajdan sonra geri adım atan Pitt, sözlerinin yanlış anlaşıldığı için çok üzgün olduğunu söyledi. “Hâlâ arkadaşım olan Jen, son derece verici, sevecen ve espritüel bir kadındır. Jennifer’ın sıkıcı olduğunu söylemedim. Ben sıkıcılaşıyordum, sorun bendim” dedi. Brad, Entertainment Weekly’e verdiği bir röportajda Jolie ve çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmek istediğini söyledi. “Artık birlikte film çekmeliyiz diye düşünüyorum. Her şeyi birlikte yaparsak daha az çalışabiliriz” dedi. Şu anda çiftin arasındaki anlaşma gereği biri çalışırken diğeri de çocuklarla ilgileniyor. Pitt’in açıklamalarına karşın sessizliğini koruyan Jennifer Aniston ise geçtiğimiz hafta sevgilisi Justin Theroux’la Manhattan’da yemek yerken ve gezerken görüntülendi.

MİLLİYET