BP Akaryakıt Türkiye, 2011 yılı için hedeflediği büyüme planları çerçevesinde son 8 ayda Ege bölgesinde 14 yeni istasyon açarak daha fazla istasyon ile müşterilerine hizmet sunuyor. BP, Türkiye genelinde son 8 ayda 60 yeni istasyonu devreye aldı. Böylelikle BP, “daha fazlası” vaadini müşterilerine daha fazla noktada ulaşmasını sağlayan istasyonlarının sayısını artırarak da yerine getiriyor.
 
İstasyon sayısını 60 yeni istasyonla daha da artıran BP Akaryakıt Türkiye’nin Satış Müdürü Yiğit Meral, yeni istasyonun açılışı ile ilgili olarak, “BP Türkiye olarak daha fazla noktada daha fazla tüketiciye daha fazla hizmet sunmayı hedefliyoruz. Sağlık, Emniyet, Çevre ve Güvenlik (SEÇ-G) standartlarımızdan ödün vermeden bayi ağımızı genişletmeyi, verimliliği artırarak büyümeyi ve yeni akaryakıt noktalarıyla yüksek teknolojili ürünlerimizi, dünya standartlarındaki servislerimizi ve hizmetlerimizi daha fazla müşteriye ulaştırmayı planlıyoruz. 100 yıldır Türk ekonomisine ve enerji sektörüne yatırım yapan bir firma olarak önümüzdeki dönemde de  hizmetteki yenilikçi yaklaşımlarımızla, sektördeki farkımızı ortaya koymaya devam edeceğiz. Son olarak geçtiğimiz günlerde piyasaya sunduğumuz yeni BP Ultimate yakıtları; BP Ultimate Eurodiesel, BP Ultimate Kurşunsuz 97 ve BP Ultimate Kurşunsuz 95, özel formülleri sayesinde motoru sıradan yakıtların beş katına kadar daha fazla temizliyor, koruyor, yakıt ekonomisi sağlıyor ve performansını artırıyor, ayrıca emisyonu da azaltıyor” dedi.
 
BP Türkiye Hakkında
 
Bir asra yaklaşan sürede akaryakıt dağıtım, pazarlama, rafinaj alanındaki girişimleri ile Türk ekonomisine önemli katkılarda bulunan BP Türkiye, ürün ve hizmet kalitesini sürekli geliştirerek en üst düzeyde müşteri memnuniyeti yaratmayı hedeflemektedir. BP Türkiye, bu hedefleri, "insana ve çevreye zarar vermeden” gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürmektedir.
 
BP, tüketicilere sunduğu ürün ve hizmetlerin kalitesini artırmak amacıyla yatırımlarına devam etmektedir. BP için bir hayat tarzı olan SEÇ (Sağlık-Emniyet-Çevre) prensipleri kapsamında, istasyonlardaki altyapı koşullarını iyileştirmek, yol güvenliğini artırıcı programları uygulamaya devam ederek çalışanlarına, bayilerine ve müşterilerine emniyetli ve güvenli ortamlar yaratmak, BP Türkiye'nin önceliğidir.