Düzenlediği basın toplantısında yapılan anketlere değinen Boztürk, "Şu ana kadar Belediye tarafından 2 tane anket yaptırıldı. Kimsenin haberi olmadı. İlçemizde yerel bir gazetenin sitesinde yapılan ankette MHP yüzde 60 oy oranı ile birinci oldu. Buda vatandaşın Didim'de neyi seçtiğinin belgesidir. Önceki anketler komediydi. Bu yapılan tarafsız anket komedinin sonunu getirdi" dedi.
Özel bir firma tarafından yapılan anketlerin doğru olmadığını ileri süren Boztürk, “Benim oy oranım yüzde 1 olarak açıklandı. Benim sülalemin yarısı yüzde 5 eder. CHP psikolojik olarak kaybettiğinin farkında, toplumu baskı altına almak istiyor. Birde yaptırılan anketler parti üzerinden değil Kamacı adına yaptırılıyor. Bu da gösteriyor ki Kamacı adaylıkta zorlanıyor ve hala aday olma şansı yüzde 50. Deniz Baykal Milas'a geldi, bende tesadüfen oradaydım. CHP Didim İlçe Teşkilatından bir kişi yoktu. Bırak CHP 'yi Belediye Başkanı olarak orada bulunması gerekirdi Kamacının ama yoktu Buda gösteriyor ki Genel merkez ile arasında soğukluk var" diye konuştu.
Belediye gelirlerinin kendi döneminden daha fazla olduğunu belirten Boztürk, gelir artışına rağmen belediyenin 260 trilyonluk borcu 600 trilyona çıkardığını ve maaş ödeyemez konuma geldiğini vurguladı. Boztürk, şunları söyledi: “İşçileri işten atarım tehdidi ile oy alınmaz. İddia ediyorum CHP Didim'de yüzde 40'ı geçemez"