Aydın İl Özel İdaresi, kırsal kesimlere köylere ve köylülere hizmetle birlikte Aydın sınırlarında yer alan termal turizmine de katkılarına devam ediyor. Germencik’e bağlı Bozköy köyüne yıllardır ulaşımın sağlandığı ve ihtiyaçlara cevap veremez hale gelen Bozköy Köprüsü, 2011 KÖYDES programı kapsamında Germencik Köylere Hizmet Götürme Birliğince ihalesi yapılarak, Aydın İl Özel İdaresi tarafından yenileniyor. Yıllardır mevcut hali, dar ve yol kotundan düşük olması sebebiyle, düzenli trafik akışının sağlanamadığı, köprü için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. 
En kısa sürede inşaat çalışmalarına başlanılacak olan yeni “kemer tip” köprünün 2011 yılı içinde tamamlanıp hizmete açılacağı belirtildi. Köprünün menfez dolgu çalışmalarıyla düşük yol kotunun giderileceğini belirten yetkililer, ayrıca yol genişletme ve asfalt çalışmaları İl Özel İdaresi yatırım programı çerçevesinde kurum iş makineleri ve personeliyle Germencik İlçesinden Bozköy köyüne kadar olan 11 kilometrelik mevcut köy yolunun da genişletilerek asfaltlanacağı müjdesini verdi. Çalışmalar tamamlandığında, aynı güzergahta bulunan Alangüllü Termal Tesislerinin bu yoldan faydalanacağı ve termal turizmine de büyük katkı sağlayacağı ifade edildi.
Özel İdare tarafından yapılan bu çalışmalar nedeniyle memnuniyetini dile getiren, Bozköy Muhtarı Mustafa Kuru, “1970’li yıllardan bu güne, 40 yılı aşkın bir süredir köprü sorunumuz vardı. Aynı anda iki araç yan yana köprümüzden geçemiyordu. Dar olduğu için, sadece tek araç geçebiliyordu. Köprü çalışmaları bittiğinde hem köyümüz için, hem de termal tesisler için ulaşım çok daha rahat ve güvenli olacak. Yolumuzun genişletme ve asfalt çalışmaları tamamlandığında, daha kolay ulaşım sağlanacağı için çok mutluyuz. Köyümüze bunun gibi birçok hizmetlerin gerçekleşmesinde katkısı olan başta, Aydın Valimiz Hüseyin Avni Coş’a, Özel İdare Genel Sekreterimiz Halil İbrahim Aktemur’a, tüm yetkililere ve emeği geçen herkese, Bozköy adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Öte yandan, Özel İdare trafik ekibi, olası bir kazayı meydan vermemek için, iş makineleri çalışma sahasına tehlike uyarı levhaları ile önlem almayı da ihmal etmiyor.