Avşar'a göre evli erkek arada bir aldatmalı! İşte o sözler;Avşar kızı Bayülgen'e konuk oldu, açıklamalarıyla yine gündem yaratacağa benziyor. Karşılıklı iltifatların havada uçuştuğu programda söz bir ara aldatılma meselesine gelince, Avşar kızı yine bombayı patlattı: Aldatılma oyunu hoşuma gidiyor!Hülya Avşar, Bayülgen'in "Nasıl Yaşlanıyorsun?" sorusuna "Güzel. İstediğim noktaya doğru keyifle geldiğimi düşünüyorum... Hani derler ya herşeyi uzaktan ve tepeden izlemeye başlarsın, insanın en huzura erdiği dönemdir. Ruhen de öyle hissediyorum ama fiziksel anlamda her geçen gün olmam gereken yere oturduğumu düşünüyorum. Yaşlanmayı seviyorum" yanıtını verdi.

PİS,ÜÇKAĞITCI, BERBAT BİR KARAKTERİN VAR!

Okan Bayülgen, Avşar'ın konuşmasından sonra onunla ilgili ilginç bir yorumda bulundu: "Aslında hiç bir şeye tepeden bakmıyorsun. Aslında benim, belki daha önceden tanıyanlar da aynı şeyi söyleyecektir, 94 senesinde tanıdığım, bir sürü şeyi yapmak isteyen kız hala duruyor, hala olgun falan değilsin, hala herkesle yarışacak kadar haşarı, pis, üçkağıtçı, berbat bir karakterin var" diye konuşan Bayülgen'in son derece samimi bir üslupla söylediği bu sözler karşısında Hülya Avşar, gülümseyerek "Çak, bu işte" diyerek elini uzattı.KENDİNİ ANLATIYORSUN BANA!

Okan Bayülgen'in "Sana bir değer biçiyorlar. En berbadı, o değere layık olmaya çalışman sabahtan akşama kadar. Herkes seni çok seviyor, takip ediyor... Nasıl samimi konuşulabilir onu da bilmiyorum kameralar varken ama aslında böyle bir şey var" sözlerine de Avşar kızının yanıtı şöyle oldu:"Aslında bahsettiğin şey, felsefi bir şey. Bunu anlatabilmen, buna cevap alabilmen de çok zor. Yaşadığın bazı şeyleri.Kendini anlatıyorsun bana yani."Hülya Avşar'ın sözlerini onaylayan Okan Bayülgen, "Evet kendimi anlatıyorum, bir yerden sonra benziyor çünkü" ifadesini kullandı"BEN KİMSEYE ÖRNEK OLMAK ZORUNDA DEĞİLİM"

Avşar, Okan Bayülgen'in, güzelliğini korummak amacıyla bir çaba harcadığı ve gözönünde olduğu için dikkat etmek zorunda olduğu sözlerine ise katılmadı. Hülya Avşar, "Ben kendime dikkat etmek zorunda falan değilim. Kendime dikkat etmek zorunda olduğum zaman insanlar beni zaten terkederlerdi...Ben kendime dikkat etmek zorunda değilim. Kimseye örnek olmak zorunda hiç değilim. Ben sadece güncel hayatımda nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşıyorum. Ne söylemek istiyorsam onu söylüyorum. Benimle bu şekilde mutlu olan olur, olmayan olmaz" açıklamasını yaptı.

SALAKLIK YAPTIĞINI DÜŞÜNSEM DE SÖYLEYEMİYORUM!

Okan Bayülgen, Hülya Avşar'a ilginç bir üslupla iltifat etti. Avşar'ı da şaşırtankonuşmasında Bayülgen, "Şöyle bir auran da var ki salaklık yaptığını düşünsem de salaklık yaptığını söyleyemiyorum. İşte bu. Böyle zorlayan bir tarafın var. .. Bunu kocana, ya da sevgiline de yapıyorsun galiba.." sözlerini sarfetti.Bu sözler üzerine Hülya Avşar, samimi bir itirafta bulunarak "Çünkü ben salaklığımı kendime söylüyorum. Salaklık yaptıysam salağım diyorum. Boynuzlandığım dönemde boynuz takıp çıktığım gibi" ifadesini kullandı. Milliyet