"Bir erkek aynı anda iki kadını sevebilir mi?" sorusuna cevap arayan Hülya Avşar "Bu konuda tecrübeli olduğum için... Yani.." dedi ve eliyle boynuz işareti yaparak stüdyodaki konuklarını yine şaşırttı.
 
TNT ekranlarında yayınlanan Hülya Avşar Show bu haftada yine dopdoluydu. Hülya Avşar Show'un bu haftaki konukları klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici, şarkıcı Bedük ve oyuncu Leyla Bilginel'di. Programa Türkiye'nin son dönemde yaşadığı üzücü olaylara dikkat çekerek başlayan Avşar kızı " Bu üzücü olayların unutulacağını hiç zannetmiyorum. Ama Türkiye'nin bu tek yürek oluşu bize güven veriyor, mutluluk ve huzur veriyor. Programlarımıza devam ediyoruz. Etmemiz demek onları unutmamız demek değildir. İçiniz rahat olsun" dedi.
 
CANLI YAYINDA ÇIĞLIĞI BASTI
Stüdyodaki sanatçı konuklarına ve seyircilerden "Bir erkek aynı anda iki kadını sevebilir mi?" sorusunu yanıtlamasını isteyen Avşar kızı 17 yaşındaki bir seyircinin bir erkeğin iki kadını birden sevebileceği yanıtını almasının ardından oldukça şaşırdı. Şaşkınlığını çığlıklarıyla yansıtan Avşar kızı, o çığlıktan sonra bombayı patlattı.
 
AVŞAR KIZI'NDAN ESKİ EŞİNE TAŞ
Eski eşi Kaya Çilingiroğlu tarafından aldatılan Hülya Avşar, "Bu konuda tecrübeli olduğum için..Yani..." dedi ve eliyle boynuz işareti yaparak herkesi şaşırtmayı başardı. "Ben erkek olsam karıma katiyen laf getirtmemeye çalışırım. Çünkü o benim soyadımı taşıyor. Başka bir kadın niye benim karımla alay etsin? Başka bir kadın neden benim karıma... Bu çok fena bir şey. Ben erkek olsam bunu kabul edemem." dedi.
 
BABA-OĞUL DÜETİ
Program konuğu Hüsnü Şenlendirici'ye de bir sürpriz yapan Hülya Avşar canlı yayına ünlü klarnetçinin oğlu Ergün'ü canlı yayına aldı. Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'nin oğlu Ergün performansıyla babasını aratmazken, Hüsnü Şenlendirici ve oğlu Ergün birlikte klarnet düeti yaptı.
 
BEYAZ GAZETE