Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, Türkiye’nin önde gelen markaları ile işbirliği yaparak müşterilerine büyük indirimler sunduğu kampanyalara devam ediyor. Türk Telekom müşterilerinin bütçelerine katkıda bulunmayı hedefleyen ve Ağustos 2011’de Boyner Mağazaları ile yapılan kampanyanın gördüğü yoğun ilgi üzerine birçok üründe indirimler sunan kampanya tekrar sunuluyor.  
Boyner, Boyner Evde, Boyner Sports Mağazaları’nda geçerli olacak kampanya kapsamında, ev telefonu kullanıcısı Türk Telekom müşterileri Boyner Anahtar’la işaretli ürün ve markalardan tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerinde anında yüzde 25 indirim kazanıyor. 16 Kasım’da başlayan kampanya 28 Kasım 2011’e kadar devam edecek.
 
Türk Telekom ev telefonu müşterileri, tüm mobil operatörlerden BOYNER yazıp, boşluk bırakıp başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte telefon numaralarını 6616’ya göndererek (Örnek: BOYNER 2121234567) kampanyadan yararlanabilecek. 444 1 444 Türk Telekom Çağrı Merkezi’nden Boyner kampanyası yönlendirmelerini takip ederek ya da müşteri temsilcisine bağlanarak kampanya şifrelerini almak mümkün. 
 
Kampanyaya katılan Türk Telekom müşterileri, aldıkları şifreyi Boyner Mağazaları’ndaki kasa noktalarına ileterek indirimden yararlanabilecek. Kampanya şartları ile ilgili detaylı bilgilere 444 1 444 numaralı Türk Telekom Çağrı Merkezi’nden, bayi ve ofis kanallarından www.turktelekom.com.tr adresinden ve Boyner Mağazaları Anahtar Noktaları’ndan ulaşılabiliyor.