Kocaeli’nde kızıyla halk otobüsüne binen engelli baba, kendisinden para isteyen otobüs şoförüyle girdiği tartışmanın ardından cep telefonuyla yakınlarına sms gönderip yardım isteyince, ortalık karıştı. Yakınlarının otomobille önünü kestiği halk otobüsü şoförü, baba ile kızını indirdikten sonra aracına taş atılması üzerine, güzergahından çıkıp ara sokaklara girdi. Bu yaşananlar otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
 
Alışveriş yaptıktan sonra kızıyla birlikte Gebze- Darıca arasında sefer yapan halk otobüsüne binen ve adı öğrenilemeyen bir ayağı engelli kişi, şoförün kendisinden ücret istemesine sinirlendi. "Ben engelliyim, kızım da refakatçı" diyen baba, kızı için de ücret ödemek istemeyince şoförle aralarında tartışma çıktı. Bu tartışma sürerken, otobüsteki yolculardan biri araya girerek baba ile kızını otobüsten indirmek istedi. Ancak diğer yolcular müdahale edince gerginlik bir ara yatıştı.
 
OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESİP TAŞLADILAR
 
 
Bu arada yakınlarına cep telefonuyla sms atıp yardım istediği anlaşılan baba, bir otomobille gelen yakınları otobüsün önünü kesince kızıyla birlikte otobüsten indi. Baba- kız iner inmez de yakınları otobüsün ön ve yan camlarına taş atmaya başladı. Camı kapatan sürücü, geri manevra yaparak otobüsle ara sokaklara girdi. Yolcular da neye uğradıklarını şaşırırken, tehlikenin geçtiğini anlayan otobüs sürücüsü, aracı uygun bir yere park ederek yolcuları boşalttıktan sonra polise gidip şikayette bulundu.
 
Olay gobüsteki güvenlik kamerasına yansırken,polis taşlı saldırıda bulunanların kimliklerinin belirlenmesi için çalışma başlattı.
 
DHA