AKP"nin Çeşme Belediye Başkan aday adayı Mehmet Ali Gökçeoğlu, başkan seçilmesi halinde yapmayı vaat ettiği projelerle Çeşmeliler'in desteğini sağlamaya çalışıyor.

Harita ve Kadastro Mühendisi olan, Çeşme Fenerburnu"nda kendi evinin bahçe duvarlarını içinde çeşitli deniz balıklarının bulunduğu devasa bir akvaryum haline getirerek haberlere konu olan Gökçeoğlu, başkan seçilmesi halinde yapacaklarıyla ilgili afişler hazırlattı. Afişlerde, Çeşme için hedeflenen projeler, görenleri şaşkına çeviriyor.

İŞTE PROJELERİ

Evli ve 3 çocuk babası Gökçeoğlu"nun "Çeşme 2015" başlığı altında tanıttığı projelerden bazıları şöyle: Yıldız Burnu açıklarına Dubai"deki Palmiye Adası"nın tıpa tıp aynısı, dünyanın en yüksek binası olacak ve her katı ayrı dönen Burgu Towers, palmiyeler arasında bir araziye yaptırılacak, 6 milyon Euro"ya mal olacak uzay mekiği şeklinde ve düğmeye basıldığında 35 metre havalanabilecek UFO uzay kabin restoranları, Karadağ tepesine kadar uzanan bir teleferik hattı, dünyanın en büyük yat limanı, her eve sıcak su.

HÜRRİYET