"A.Gücü yönetiminin açıklamaları, bilet konusunda yapılanlar, son olarak da gazetecilere "Aziz Yıldırım"ın ajanı" suçlaması F.Bahçe Başkanı"nı çileden çıkarttı

F.Bahçe ile A.Gücü arasında ipler kopma noktasına geldi. Aziz Yıldırım, A.Gücü yönetiminin yaptığı çelişkili açıklamalar, bilet konusunda çıkarılan zorluklar ve bin 500 biletin internet üzerinden satılmasının dışında Başkent ekibinin mali saymanı Ayhan Atalay"ın A.Güçlü futbolcuların idmana çıkmadığı haberini yapan gazeteciyi de “Aziz Yıldırım"ın ajanısın” diye suçlaması bardağı iyice taşırdı..

A.Gücü'nün ne şampiyonluk, ne kümede kalma açısından bir iddiasının bulunmamasına rağmen, maç öncesi tansiyonu yükseltmesi, başkan Yıldırım"ı çileden çıkarttı. Çevresine “Bu yaşananlara inanamıyorum. Hiçbir şey yapmamamıza rağmen tansiyonu artırıyorlar. Türk futbol tarihi daha önce böyle bir tiyatro görmedi” diyerek tepkisini gösterirken, bugünkü maçta Protokol Tribünü"nde uzun süredir yükselen gerilime "dur" demeyen A.Gücü Onursal Başkanı Melih Gökçek"in elini bile sıkmayacağı öne sürülüyor..


Protokolde alarm

Dananın kuyruğu kopuyor.. A.Gücü yönetiminin bugünkü maç öncesinde 1 aydan beri sürdürdüğü "sinir harbi"nde sona gelindi. Basın aracılığıyla A.Gücü yönetiminin hiçbir açıklamasına cevap vermeyen sarı-lacivertli kulüp tüm yöneticileriyle adeta Ankara"ya çıkarma yapacak. Bütün sıkıntıların dışında F.Bahçe"nin olası bir puan kaybıyla ortaya çıkabilecek tatsız olaylar nedeniyle de protokolde güvenlik önlemleri kat kat artırıldı.

Vatan