Manisa’da küçük kız ve bazı kadınları taciz edip, saçlarını kesen 21 yaşındaki berber suç aleti makasıyla birlikte çarşıda yakalandı.
 
Manisa’da yaşları 6-9 arasında değişen küçük kız çocukları ile bazı kadınları, apartman girişlerinde ya da ıssız sokaklarda taciz edip saçlarını kesen berber yakalandı. Yaklaşık 1.5 yıldır aranan ve 8 kişinin saçını kestiği öğrenilen 21 yaşındaki C.B.’nin pazarda yakalandığı öğrenildi. Polis, C.B.’nin üzerinde, son zamanlarda taciz ettiği küçük kızlara ait saç örnekleri ve makas buldu. C.B. ifadesinde, kötü bir amacı olmadığını, saç kesme olayının kendisinde bir hastalık halini aldığını belirtti.
 
TACİZ EDİYORDU
 
İsimleri gizli tutulan mağdur kız çocukları ve yetişkin kadınların şikâyetleri üzerine Manisa polisi saç kesen zanlının izini sürmeye başladı. Kimliği belirlenemeyen zanlı, küçük yaştaki kızlar ile kadınları ıssız sokaklarda ve apartman girişlerinde sıkıştırıp elindeki makasla zorla saçlarını keserek kayıplara karışıyordu. Önceki sabah saatlerinde pazar yerinde durumundan şüphelenilen bir kişiyi takibe alan polis, C.B.’nin üstünü aradı.
 
ÜSTÜNDE MAKAS ÇIKTI
 
Yapılan aramada, C.B.’nin üzerinden saç örnekleri ve makas çıktı. Emniyete götürülen C.B.’nin, kadınların ve küçük kızların saçlarını kesen ve aylardır aranan kişi olduğu belirlendi.
 
21 yaşındaki sanığın üzerinden taciz ettiği kadın ve kızlardan kestiği saçlar ile suç aleti makas çıktı. (AHT)