3. Lig 3. Grupta mücadele eden Aydınspor kendi evinde lig ikincisi Akhisar Belediyespor karşısında varlık gösteremediği maçta sezonun en ağır yenilgisini alarak sahadan 5-1 yenik ayrıldı. Aydınspor aldığı mağlubiyetle ligde kalma adına önemli avantaj kaybederken taraftar maç sonrasında Akhisarlı futbolcuları tribüne çağırarak alkışladı.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Torbalı ile oynadığı karşılaşmada ortaya koyduğu futbolla büyük alkış alan Aydınspor, Akhisar ile oynadığı maçta taraftarını adeta çileden çıkardı. İkinci yarının ilk 10 dakikasında kalesinde 3 gol birden gören Efe, bu skorla birlikte maçtan koptu. Akhisar bulduğu gollerin moraliyle maça ağırlığını koyunca Aydınspor bu sezon en farklı mağlubiyetini aldı.
Maçın bitiş düdüğü ile alınan skor sonrası üzüntüsünden dolayı, tribünler boşalmasına rağmen yaklaşık 10 – 15 dakika yedek kulübesinden kalkmayan Aydınspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, yaptığı açıklamada, Aldıkları sonucun futbol adına yaşanmasını istemedikleri bir sonuç olduğunu belirterek şunları söyledi, “İlk devre sonunda soyunma odasına girdiğimizde bu oyunla maçı alamayacağımız daha iyi oynamamız yönündeydi.ikinci yarı daha fazla mücadele edecektik. Yaptığımız bazı hatalar ve eksiklikler vardı. Çok bariz hatalar yaptık. Yediğimiz 2 gol sonrası dağıldık. 46. dakikada sanki maç bitti gibi oynamaya başladık. Daha fazla söyleyecek bir şey bulamıyorum. Böyle olmasını istemezdik. Dışarıda kazandığımız maçtan sonra, kendi sahamızda maçı alalım diye çok uğraştık ama olmadı. Çok üzgünüz. Futbolcularımızda üzgün. Önümüzdeki Tavşanlı maçına bakacağız. Arada 10 günlük bir süre var hatalarımızı telafi etmeye çalışacağız. Mücadelemiz devam ediyor.”