Burcu Esmersoy'la arkadaşlığı adım adım aşka doğru ilerleyen Arda Turan'dan güzel sunucuya uçuran jest. Yıldız futbolcu, Bodrum'dan İstanbul'a dönecek Esmersoy için özel uçak kiraladı. Arda, Burcu'yu İstanbul'a getirip ABD'ye döndü.
 
Son günlerde adları sürekli birlikte anılan Burcu Esmersoy ve Arda Turan'la ilgili dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz haftalarda bir davete birlikte katılan ve burada sergiledikleri tavırlarla "Aşk yaşıyorlar" söylentilerine yol açan ikili, o günden beri yan yana görülmemeye özen gösterdi.
 
SAAT 03.00'Ü GÖSTERİYORDU
 
Esmersoy, Brezilya ve ardından da Bodrum'a giderken, Arda Turan ise Çeşme ve daha sonra ise ABD'de tatil yaptı. Ancak ikilinin birlikte görüntülenmemesi, bir araya gelmediler demek değildi! Dedikodulara göre, Bodrum'da bulunan Esmersoy'un yanına giden yıldız futbolcu, güzel sunucuyu özel bir uçakla İstanbul'a getirdi. İkili, geçtiğimiz gece saatler 03.00'ü gösterdiğinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda özel uçaktan inerken görüldü.
 
ARDA, ABD'YE DÖNDÜ
 
Turan, güzel sunucuyu İstanbul'a bıraktıktan sonra da ertesi gün ABD'nin yolunu tuttu. New York'taki Simit Sarayı'nın açılışına giden yıldız futbolcu, halen orada. Esmersoy ise İstanbul'da kaldı. Şimdilik flört dönemi yaşayan ikilinin, uzun zamandır birbirlerine hayranlık duyduğu ve hayranlığın da son birkaç haftadır aşka dönüştüğü dedikodular arasında.
 
ARKADAŞIZ SAVUNMASI
 
Burcu Esmersoy, Arda Turan'la çıkan aşk haberleri için "Arkadaşız, bir arada olmamız normal" açıklaması yapmıştı.