BURSA'da oturan ve tatil için gittiği Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde havuzda boğularak ölen yitiren 9 yaşındaki Selin Torun'ın ölmeden önce denizde yüzerken çektirdiği fotoğraflar anı olarak kaldı. Selin'in babası Kenan Torun, "Kızımın öldüğü otelden şikayetçi değilim. Selin'i Allah benden çok sevdiği için yanına aldı" dedi.

Bursa'nın Kestel İlçesi'ne bağlı Turanköy'de oturan 3 çocuklu Çiğdem ve Kenan Torun çifti geçen salı günü akrabaları olan iki aileyle birlikte tatil yapmak için Balıkesir'in Erdek İlçesi'ne gitti.

Otel havuzunda boğulan Selin'in son fotoğrafları




Günlerini pansiyonda kalıp denizde yüzerek geçiren aileler geçen cumartesi günü Bursa'ya dönmeden önce son kez Agrigento Otel'in havuzuna gitti. Burada yüzme bilmediği için simit ile havuza giren Selin daha sonra havuzdan çıkıp, havuzda daha rahat yüzmek için annesinden kolluklarını istedi. Çiğdem Torun, kızının istediği kollukları almak için otomobillerine giderken havuz kenarında sigara içen baba Kenan Torun kalabalık içerisinde göremediği kızını aramaya başladı. Bu sırada havuzda cansız çocuk gören Kenan Torun, "Allah'ım inşallah bu Selin değildir" diyerek atladığı havuzdan çıkarttığı çocuğunun kızı olduğunu görünce şok oldu. Havuzdan çıkartıldığında morarmış olan Selin'e yapılan kalp masajı sonuç vermedi. Turanköy İlköğretim Okulu 4'üncü sınıfa geçen Selin kurtarılamadı.

Yaşatılabilir umuduyla Erdek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Selin'in duran kalbi çalıştırılamadı. Kızının öldüğü havuzda cankurtaranın bulunmaması, doktorun hazır bekletilmemesinin ihmal olduğunu söyleyen Kenan Torun, "Çok üzüntülüyüm. Canım yanıyor. Otelden buna rağmen şikayetçi değilim. Çünkü Allah, benden çok sevdiği için Selin'i yanına aldı" diye konuştu.
Vatan