Ertuğrul Sağlam döneminde G.Saray'a 3, F.Bahçe'ye 9 puan fark atan Beşiktaş, Denizli'ye çöktü. Rakipleri şaha kalkan Beşiktaş Ertuğrul Sağlam'ı böyle arıyor...


UEFA Kupası'nda Metalits Kharkiv hezimetinin ardından, Yıldırım Demirören'in teknik direktör arayışına girmesiyle görevinden istiafa eden Ertuğrul Sağlam'ın ardından, Mustafa Denizli'nin başına geçtiği Beşiktaş mazisini arıyor.

Dün akşam Galatasaray'a 4-2 mağlup olarak devreyi zirveden uzaklaşarak tamamlayan Beşiktaş Mustafa Denizli yönetiminde çıktığı 10 maçta 4 mağlubiyet iki beraberlik alırken 4 kere de galip geldi. Beşiktaş bu sürede 16 puan kaybetti.

NA MAĞLUPTU SAĞLAM ÇÖKTÜ

16Beşiktaş, Ertuğrul Sağlam'ın görevde bulunduğu 6 maçta yenilgi yüzü görmeyip, 4 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken, takımı na mağlup ve liderin 3 puan gerisinde teslim alan Mustafa Denizli ile birlikte çöküş yaşadı.

Mustafa Denizli ile çıktığı ilk maçında Gençlerbirliği'ni 3-1 yenerek liderliğe yükselen Siyah beyazlı ekip, hemen ardından Sivasspor beraberliğe hem liderlikte oldu hem de önelenemeyen bir düşüşe geçti.

Denizli'nin başında çıktığı üçüncü maçında Kayserispor'a 1-0 yenilerek na mağlup ünvanını da yitiren Beşiktaş, daha sonra sırasıyla Bursaspor'a 2, Fenerbahçe'ye 3, Ankaraspor'a 3 ve Galatasaray'a 3 olmak üzere toplamda 16 puan kaybetti.

Ertuğrul Sağlam döneminde Galatasaray'a 3, Fenerbahçe'ye 9 puan fark atmayı başaran Kara Kartal, Mustafa Denizli döneminde Galatasaray'ın 5, ilk 6 hafta 4 mağlubiyet alarak 12'inciliğe kadar gerileyen Fenerbahçe'nin de 4 puan gerisinde kaldı. 10 maçta 4 mağlubiyet 2 beraberlik alan Beşiktaş, Denizli'yle liderin 6 puan gerisinde kalırken ligde üst üste 2 kez maç kazanamazken,Fenerbahçe ve Anlarasapor'a ard arda yenildi.


Haber 7