CNNTURK'te Saba Tümer'in programına konuk olan Emre Altuğ, insanların dizi ya da sinema filmlerindeki öpüşme sahneleri üzerine bu kadar çok konuşmasını eleştirdi.

"Ben o ortamda, o kadar ışığın, o kadar kameranın altında, o kadar insanın ekibin olduğu bir yerde, iki insanın öpüşürken bir şeyler hissedebileceğini, gerçekten aralarında bir şey yoksa..." şeklinde konuşan Emre Altuğ'a Saba Tümer itiraz ederek Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin de bir film setindeki öpüşmeden sonra ilişkilerinin geliştiği şeklindeki haberleri örnek gösterdi.

Emre Altuğ ise bu sözler üzerine sette birlikteliklerin başlayabileceğini belirterek "Buna itiraz etmiyorum. Sonuç itibariyle set o kadar yoğun, o kadar çok vakit geçirdiğin bir yer ki, ailenden herhangi birini gördüğünden fazla oradaki insanlarla görüşüyorsun" dedi.

SETTEKİ DEĞİL, KULİSTEKİ ÖPÜŞMEDİR O!

Ancak onca ışığın, kameranın ve ekibin önünde, oyuncuların öpüşürken rollerinden başka bir şey düşünmelerinin mümkün olmadığını vurgulayan Emre Altuğ, "Onların aşkının orada, herhangi bir öpüşmeyle başlamadığına eminim. Yani onların öpüşme ile başladıysa, emin olun kulisteki öpüşmeyle başlamıştır. Setteki değildir o yani" ifadesini kullandı.

ÇAĞLA BİR FİLMDE ÖPÜŞSE!

Saba Tümedr, Emre Altuğ'a, eşi Çağla Şıkel'in bir filmde öpüşmesini izlerken sinir olup olmayacağıyla ilgili bir soru yöneltti.

Anlık bir tepkiyle "Yok ya?" diyen Emre Altuğ, daha sonra "Ben ne kadar bunun bu ortamda ne kadar böyle bir şey hissedilmediğini söylesem de, insanın için burulmaması mümkün değil" dedi.

KISKANIRIM AMA SÖYLEMEM!

Böyle bir sahne ile karşılaşsa ne olay yaratacağını ne de bununla ilgili konuşup herhangi bir tepki vereceğini söyleyen Altuğ, normalde kıskançlıklarını dile getiren bir insan olmadığını söyledi.

"Kıskanırım ama bunu gündeme getirmem" diyen Emre Altuğ, bugüne kadar kıskançlık adına çok az şey yaşadığını belirterek bir de ilginç açıklama yaptı:

"Çok tek tük şeylerim vardır, onlar da çoğunlukla palavradır. Karşı taraf istediği için yaparım."

KISKANÇLIK KAVGASI ÇOK SAÇMA GELİYOR

Altuğ, kendisiyle ilgili samimi bir açıklamada daha bulunarak kıskançlıkla ilgili bir şeyi dile getiriyorsa, büyük ihtimalle onun gerçek bir kıskançlık olmadığını ve kıskandığı zaman konuşmak yerine susmayı tercih ettiğini belirterek "Çok saçma kıskançlıktan dolayı kavga çıkarmak bana çok saçma gelir" diye konuştu.

Ancak Emre Altuğ, sözkonusu sinemada öpüşmek olduğunda, sevdiği birini öpüşürken görmesinin içini buracağını söyledi ve son oynadığı 'Sizi Seviyorum' filmine gönderme yaparak "Onun için ben 10 kızın 10'uyla da öpüşmedim. Aslında senaryoda olmadığı için!" dedi.

DIŞARIDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL

Sette herkesin önünde öpüşmenin o kadar da kolay bir şey olmadığını ifade eden Emre Altuğ, "Bunu öyle düşünmemek lazım. Dışarıdan insanların düşündüğü gibi değil. O kadar insan sana bakarken sokakta sevgilinle bile öpüşemezsin. Onun için çok kolay bir şey de değildir" dedi.

NİYE BU KADAR KONUŞULUYOR?

Türkiye'de öpüşme sahneleriyle ilgili olarak çok fazla konuşulduğu ve hep aynı noktaya gelindiğine değinen Emre Altuğ, "Türkiye'de hala bir filmin içinde sevişme sahnesi var mı yok mu o konuşuluyor, hala bir filmin içinde öpüşme sahnesi var mı yok mu o konuşuluyor. Yani bu niye bu kadar önemli, hala anlamış değilim" ifadesini kullandı.

Hep aynı şeylerin sorulduğunu ve oyuncuların da hep aynı açıklamaları yaptığını ve sonuç olarak bir arpa boyu kadar bile yol gidilemediğini söyleyen Emre Altuğ, programcılarn da bu konu üzerinde çok fazla durmalarının gündemde kalmasına neden olduğunu belirtti. TELEVİZYON GAZETESİ