Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Odası"nın Koçarlı, Güdüşlü ve Büyükdere"de zarar gören esnaflara dağıtılan yardım törenine giden halkla ilişkiler özelliği kuvvetli olan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Koçarlı Kaymakamlığı"nda ayakkabı boyacılığı yapan 73 yaşındaki Zeki Kurol ile sohbet ederek, ayakkabılarını boyattı.
Vali Coş, 73 yaşında alın teri akıtarak çalışan Zeki Usta"nın gençlere örnek olmasını istedi. Vali Coş, “Masa başı iş arayan gençlere Zeki ustam örnek olsun. İşini çok teknik bir şekilde yapıyor. Ulu önder M.Kemal Atatürk"ün dediği gibi "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır" sözünü Zeki ustamız doğruluyor. İşini iyi yaparak, vatanını çok sevdiğini gösteriyor” dedi.
Ayakkabılarını boyatan Vali Coş, Zeki ustaya kendisinden bir isteği olup olmadığını sordu. Zeki Usta, Vali Coş"a, “Yaşanan selde 20 torba kömürüm ıslandı ve yakılamayacak duruma geldi. Bu duruma bir çözüm bulabilirseniz sevinirim“ dedi. Vali Coş, Zeki ustanın bu isteğini kırmayarak, konunun gereğinin yapılması talimatını Koçarlı Kaymakam Vekili Adem Ünal"a verdi.