Bosch’un yepyeni Ecologixx 8 I-DOS çamaşır makinesini tüketicilerle buluşturmak amacıyla Türkiye’nin 29 ilinde Unilever işbirliğiyle düzenlediği “I-DOS Lekesiz Temizlik” turnesi 30 Nisan ve 5-6-7-8 Mayıs tarihlerinde Aydın’a geliyor.  Aydın’lı hanımlar Akıllı Otomatik Dozaj Sistemi sayesinde deterjan çekmecesine bir kez konan yaklaşık 1,3 litre ultra konsantre sıvı deterjan ve 0,5 litre yumuşatıcı ile bir daha deterjan çekmecesini açmaya gerek kalmadan 40 yıkama yapan akıllı Bosch I-DOS’u bizzat test ediyor.
 
 
“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch, tüketicilerinin, A enerji sınıfından yüzde 30 daha tasarruflu olan yeni Ecologixx 8 I-DOS WAS28840TR çamaşır makinesini bizzat test etmeleri için 29 il merkezi ve ilçelerinde “I-DOS Lekesiz Temizlik” aktivitesi düzenliyor. Bosch ve Unilever işbirliği ile düzenlenen ve 17 Mart’ta İstanbul Pendik’te başlayan aktivite, 30 Nisan ve 5-6-7-8 Mayıs tarihlerinde Nazilli, Söke, Kuşadası ve Aydın Merkez’e de geliyor. Aydın’lı hanımlar da aktivite çerçevesinde Bosch bayilerinin önünde kurulacak stantlarda, yepyeni Bosch Ecologixx 8 I-DOS çamaşır makinesini bizzat test ediyor.
 
 
OMO tecrübesi ile temizlikte yepyeni bir adım
 
OMO Total Ultra Konsantre Sıvı Deterjan, OMO’dan alışılan harika temizliğin yanı sıra çok daha fazlasını sunmasıyla yeni bir çığır açıyor. OMO Total Ultra Konsantre Sıvı Deterjan’ın sadece küçük bir kapağı, toz deterjanın bir ölçekle temizlediği kadar çamaşırı temizliyor. Ayrıca, son derece pratik ve kolay taşınabilir olmasıyla da çok avantajlı. Derinlemesine temizlik sağlıyor. Lekeye direkt uygulanabiliyor ve ayrıca bir leke çıkarıcıya ihtiyaç kalmıyor. Suda iyi çözündüğünden çamaşırlarda kalıntı bırakmıyor.Çamaşırların en derinine işleyerek, kiri ve kötü kokuyu yok ediyor. Renkler daha canlı kalıyor ve kıyafetler daha uzun ömürlü oluyor. Muhteşem kokusu ile çamaşırların fark edilir şekilde ferah ve temiz kokmasını sağlıyor.
 
 
I-DOS çamaşır makinesi deterjan miktarını kendi belirliyor
 
Yepyeni Bosch Ecologixx 8 I-DOS çamaşır makinesi, sahip olduğu Akıllı Otomatik Dozaj Sistemi sayesinde çamaşır yıkama standartlarını değiştiriyor. Bosch I-DOS, makinenin deterjan çekmecesinin içindeki sıvı deterjan ve yumuşatıcı için ayrılmış olan özel bölümlere 0,5 lt yumuşatıcı ve 1,3 lt ultra konsantre sıvı deterjanı doldurduktan sonra 40 yıkama yapıyor. Ayrıca, kirlendiği için deterjan gözünü çıkarıp yıkama derdini de ortadan kaldırıyor. Akıllı Otomatik Dozaj Sistemi, hem doğa hem de aile bütçesi dostu. Bu sistem sayesinde Bosch Ecologixx 8 I-DOS, yıllık ortalama 7.062 litre su ve 11 litre deterjan tasarrufunun yanı sıra A enerji sınıfından %30 daha az enerji kullandığından elektrikten de büyük oranda tasarruf sağlıyor. AntiVibration Design™ tasarımı ve EcoSlince Drive™ sistemi ile maksimum performansta bile neredeyse sessiz ve titreşimsiz çalışıyor.
 
 
Seçin otomatiği, bakın keyfinize
 
Bosch Ecologixx 8 I-DOS, çamaşırlarınızın miktarına ve kumaş cinsine göre en uygun programı belirlediği için de ayrıca tasarruf sağlıyor. Örneğin 8 kg kapasiteli makinenin hepsini doldurmadıysanız, o da boşu boşuna 8 kg çamaşır için gerekli suyu ve deterjanı harcamıyor. İçinde kaç kilo çamaşır varsa o kadar deterjan ve su tüketiyor. I-DOS, yalnızca olması gereken deterjan miktarını belirlemekle kalmayıp, aynı zamanda “otomatik” program seçildiğinde, makineyi, makinede bulunan çamaşırın kumaş cinsine göre uygun sıcaklık derecesi ve devir sayısı ile en uygun programda çalıştırıyor. Siz makineye 1 kez sıvı deterjan koyuyor ve otomatik programını seçiyorsunuz, geri kalan; deterjan miktarı, sıcaklık derecesi, devir ve program seçim kararlarının tümünü sizin yerinize I-DOS hallediyor. Bosch Ecologixx 8 I-DOS çamaşır makinesinin deterjan gözünde bulunan 3. çekmece ile klasik toz deterjanlar ile de, akıllı dozaj belirleme özelliğini kullanmadan yıkama yapılabiliyor.
 
06.20110427082236.jpg
 
Bosch Ecologixx 8 WAS28840TR’nin Özellikleri
 
I-DOS: Mükemmel yıkama için akıllı dozaj sistemi
8kg
1400 rpm
A sınıfından %30 daha tasarruflu sistemi
varioPerfect (mükemmel yıkama performansı sağlayan, optimum süre ve enerji kullanan programlar)
Yeni süper sessiz BLDC motor
Büyük dijital ekran, tek su girişli 
Süper-Kısa 15' programı
Kolay ütüleme
Hassas Durulama
Anti-vibration design
SpeedPerfect (%60 a varan zaman tasarrufu)
EcoPerfect (A sınıfından %30 daha tasarruf) fonksiyon tuşları