Şirin Ediger, kızının doğum günü fotoğraflarını Twitter’da yayınlayan Tuba Ünsal’la eşi Murat Pilevneli’yi eleştirdi: “Bakın boşanmıyoruz mesajını verebilmek için çocuklarının doğum gününü harcamışlar resmen.

GEÇEN yıl Amerika’nın Los Angeles kentinde dünyaya getirdiği kızı Sare’nin birinci yaş günü kutlamasında çekilen fotoğraflarını Twitter’da yayınlayan Tuba Ünsal, Okan Bayülgen’in eşi Şirin Ediger’in tepkisini çekti.

Ediger, Ünsal’ı Twitter sayfasına yazdığı mesajlarla eleştirdi: “Çocuğunun doğum gününde yaşananları aile albümü yaparsın en fazla. Fotoğrafları gazetelere servis etmek korkunç ayıp geliyor bana. Bize ne ki? ‘Bakın boşanmıyoruz’ mesajını verebilmek için çocuklarının doğum gününü harcamışlar resmen.”

Ediger’in mesajlarına Tuba Ünsal’ın yanıtı gecikmedi. Ünsal, Twitter’a “Cool olmanın yolu kıl olmaya çalışmaktan geçmez sayın Şiringer” yazdı.

Memlekette doğanlar gerizekalı mı oluyor

2009’da ‘İstanbul’ adını verdiği bir kız bebek dünyaya getiren Şirin Ediger, yurtdışında doğum yapan ünlü anneleri de hedef aldı:

“Bir de bu Amerika’da doğuranlar yok mu! Memleketimizin nesi eksik? Burada doğanlar gerizekalı mı oluyor? Hamileyken bir sürü tip bana ‘Amerika’da doğur’ baskısı yaptı. Böyle bir sosyal dalga var. Ne doğuracağım oralarda! Kızımın adı İstanbul bir kere. Şimdi bir profilden gelen linkte okudum, 2003’ten 2011’e kadar 12 bin Türk, Amerika’da doğurmuş. Deniz Akkaya, Sibel Can, Tuğba Coşkun, Tuba Ünsal, Arzu Balkan ABD’de doğum yapan ünlü isimlerden sadece bazılarıymış. Deniz Akkaya, beş haftalık kızıyla Türkiye’ye döndüğünde ‘Kızımın hayata 1-0 önde başlamasını istedim’ şeklinde cevap vermiş. Valla ben okuduğumun yalancısıyım.

Ama doğru ise bööööğğğğğkkkkkk.”