Bakırköy Adliyesi'ne boşanma davası açmak için, 2 ve 5 yaşlarındaki çocuklarıyla birlikte gelen Süheyla Türkmen ve Murat Türkmen davanın açıldığı hukuk mahkemeleri tevzi bürosunda tartıştı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Adliye çıkışında 16 yıllık eşi Murat Türkmen'i kalçasından bıçaklayan Süheyla Türkmen, küçük oğlu Metehan'ı yanına alarak kaçtı. Hüseyin Mertcan sağlık ekiplerinin sedyeye yatırdığı babasından başından bir an olsun ayrılmadı.

Zeytinburnu'nda oturan işçi Murat Türkmen ve eşi SüheylaTürkmen boşanma kararı alarak dün Bakırköy 5. Aile Mahkemesi'ne başvurdu.Çiftin ortak imzaları bulunan boşanma dilekçesinde, "Aramızda karakter uyumsuzluğu var. Bu sürede bunu gideremedik. Geçimsizlik de var. Anlaşmalı olarak boşanmak istiyoruz" yazıyordu.

Murat Türkmen ve Süheyla Türkmen dilekçeyi verdikleri sırada tartışmaya başladı. Adliye personelinin sessiz olmalarını söylemesi üzerine de dışarı çıktılar. Kapının önünde tartışma yeniden alevlendi. Süheyla Türkmen bu sırada çantasında taşıdığı bıçağı çıkartarak eşini kalçasından yaraladı.Onlarca kişinin arasında 2 yaşındaki oğlunu kucağına alan Süheyla Türkmen kaçtı. Babası kanlar içinde yerde yatarken Hüseyin Mertcan da bir an olsun babasının başından ayrılmadı. Adliye polisinin ihbarı üzerine olay yerine ambulans geldi. Türkmen'e ilk müdahale adliye bahçesinde yapıldı.

Ardından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nekaldırılan Murat Türkmen ayakta tedavi edildikten sonra taburcu oldu. Murat Türkmen eşinden şikayetçi olmadı.

Kaynak : http://www.internethaber.com/istanbul-adliye-bicaklama-bakirkoy--436176h.htm?interstitial=true#ixzz1yLeMSj9o