Zeynep Tokuş ile evliliği tek celsede sona eren ünlü jinekolog Alp Nuhoğlu, eski eşinin düzenini kurana kadar evlerini ayırmayacaklarını söyledi.
Zeynep Tokuş'un, 2005'te gizlice nikah masasına oturduğu jinekolog Alp Nuhoğlu'ndan sessiz sedasız boşanmasının ardından sular durulmuyor. Günaydın'ın haberine göre, bu konuda sessizliğini koruyan Tokuş eski eşiyle halen aynı evde yaşamaya devam ederken, ünlü jinekolog boşanmanın şokunu üzerinden atmaya çalıştığını belirtti. Nuhoğlu eski eşi tarafından terk edildiğini söyleyerek "Biz birlikte yaşlanacağımıza dair birbirimize söz vermiştik" diye konuştu. Nuhoğlu eski eşinin ailesine kırgın olduğunu da belirterek "Bu evliliğin bitmemesi için asla destek vermediler. Demek ki bugünü beklemişler" diyerek sitemde bulundu. "

"SOKAĞA ATACAK HALİM YOK"

Eski eşi Zeynep Tokuş'un hayatında birisi olduğu şüphesini taşımadığını da ifade eden Alp Nuhoğlu "Ne benim için böyle birşey söyleyebilirler ne de Zeynep için. Biz birbirimizden şüphe edecek insanlar olsak hâlâ aynı evde oturmayız. Zeynep boşanmak istediğini söylerken 'Düzenimi kurana kadar ve Alp'in okulu tatile girene kadar burada oturalım' dedi. 'Sokağa atacak halim yok istediğin kadar kalabilirsin' dedim. Tabii garip bir durum, çünkü dün karım olan insanla şimdi aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz" diye konuştu.