Annelik hayali 3"üncü kez yarım kalan Serengil eşi Musa Aytun"a boşanma teklifinde bulundu.

Altı aylıkken dünyaya getirdiği bebeği sadece 4 gün yaşayan Seren Serengil zor günler geçiriyor. Annelik hayali yarım kalan ve “Benim için artık çocuk sayfası kapandı” diye ağlayan Serengil, Pazar Sürprizi programına konuştu:

* Ameliyata götürülürken "beni lütfen uyutun" diye yalvardım. Çünkü çok korkunç bir baş ağrısı yaşıyordum. Tansiyonum 24"e çıkmıştı. Ölüm riskime rağmen doktor Bülent Urban beni ameliyata alarak hayatımı kurtardı.

* Bu defaki bebek acım farklıydı, çocuk düşürmek gibi değil. İlk kez bebeğimin elini 4 gün tuttum, onu okşadım, dokundum, konuştum. Fakat yok oldu. Ona alışmıştım.

* Bebeğim küçük olmasına rağmen çok güzeldi, hokka gibi burnu vardı. Bu kadar küçük bir bebeğin yüzü nasıl bu kadar güzel olur diye şaşırdım. Doktorlar bana “Seren Hanım bebeğin yaşarsa kör olabilir, sakat olabilir” dedi. Ben de “Yaşasın, nasıl olursa olsun yaşasın” dedim.

* Bazı insanların kanı çok suludur, bazılarının pıhtılaşır. Benim de kanımda pıhtılaşma oluyordu. Pıhtılaştığı zaman bebek beslenemiyor ve gelişimini tamamlayamıyor. Böyle olunca ya karnımda ölüyor ya da geri kalıyor. Bu yüzden hamileliğim boyunca eşim bana karnımdan iğne yapıyordu.

* Musa benim yanımda refakatçi kalıyordu, benden gizlenerek ağlıyordu. Bu bizim Musa ile 3"üncü denememiz. Biz bu anne babalığı tadamıyoruz, çocuğumuzu kucağımıza alamıyoruz, bu çok korkunç bir şey. Çok ortada kaldım, sudan çıkmış balık gibiyim.

* Bebeğimin öldüğünü duyunca hastanede Musa"ya “Ben sana çocuk veremiyorum, ne olacak belli değil. İstersen ayrılalım” dedim. O kadar umutsuzluğa kapıldım ki . Musa da bana “Ben çocuksuz yaşayabilirim ama sensiz yaşamayı hiç düşünmedim” dedi. Bu bana moral oldu. Artık Musa"yı düşünmek zorundayım. Çocuk defteri benim için kapandı. Bir kez daha aynı şeyi yaşarsam hayata karşı bağlanamayacak vaziyete gelebilirim.

Hürriyet