Tesislerde yapılan incelemelerin ardından tesislerin geleceği hakkında basın mensuplarına bilgiler veren başkan Çerçioğlu, Aydınspor ismini de Aydın Belediyespor"un isminde değişiklik yaparak yaşatacaklarını açıkladı.
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Uğur Alkanlı, Kamil Kaya, Belediye Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Gümüş, Aydın Belediyespor Başkanı Süha Bayırlı ile birlikte mahkeme kararıyla tahliye edilen Aydınspor Hüseyin Aksu Tesislerini, Mukan Perinçek Stadı ve halı sahaları gezdi.
Tesislerin durumunun içler acısı olduğunu dile getiren Özlem Çerçioğlu, mevcut tesislerin birçok profesyonel takımda bulunmadığını dikkat çekti. yaklaşık 2 saat tesislerde incelemelerde bulunan Başkan ve ekibi gezinin ardından tesislerin geleceği ve Aydınspor hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

BU TESİSLER AYDIN HALKININ
Tesislerin ve çim sahaların kullanılamaz hale geldiğini kaydeden Başkan Çerçioğlu, “Çim sahaların ve tesislerin durumu ortada, gerekli bakımı Aydın Belediyesi olarak yapacağız. Bu tesislerden halkımız ve amatör kulüplerimiz yararlanacak. Mukan Perinçek Stadı"nın altındaki dükkanları amatör spor kulüplerine verip onların kulüp binası olarak kullanmasını sağlayacağız. Ayrıca antrenman sahamızda amatör kulüplere açılacak. Tesislerin içerisinde bulunan inşat halindeki kafeteryayı tamamlayıp, gençlerimizin kahve köşelerinde değil, spor alanlarında vakit geçirmesini sağlayacağız” dedi.

"AYDINSPOR İSMİNİ YAŞATACAĞIZ"
Zor günler geçiren Aydınspor"un bulunduğu tesislerinde tahliye edilmesiyle geleceği iyice belirsiz olan Aydınspor"un isminin yaşatılması için de çeşitli düşüncelerinin olduğunu belirten Başkan Çerçioğlu, “Aydın Belediyespor bu yıl Deplasmanlı Bölgesel Lig"de mücadele edecek. Biz onlarca yılda beyinlere kazınmış Aydınspor"un yaşamasını istiyoruz. Aydınspor"un yaşamasını isteyen herkes yüreğini ortaya koyup ne kadar samimi olduğunu göstermeli, bunu hep beraber göstereceğiz. Aydın Belediyespor"un genel kurulunda kulübümüzün ismini rengini ve amblemini değiştireceğiz. Takımımızın ismi yeni Aydınspor mu olur, yoksa efe Aydınspor mu olur onu bilemeyiz. Fakat biz Aydınspor ismini yaşatmakta kararlıyız. İnşallah en kısa sürede yeni bir Aydınspor oluşumu yapıp onu Aydın halkına emanet edeceğiz” şeklinde konuştu.

"AYDIN HALKININ DESTEĞİNİ BEKLİYORUM"
Yeni oluşum için bütün Aydınlılardan destek beklediklerini ifade eden Başkan Çerçioğlu, yeni takımın yep yeni bir yönetimi olacağını dile getirerek konuşmasını, “Düzgün, dürüst, ahlaklı en önemlisi Aydın halkının güvenini kazanmış bir ekiple yönetim oluşturacağız. Belediyeden kopmuş bağımsız bir takım olacak. Yeni Aydınspor"a Aydın Belediyesi olarak değil Özlem Çerçioğlu olarak desteğimi esirgemeyeceğim. Bütün Aydın halkını bu yeni oluşumu destek vermeye davet ediyorum” dedi.