Kuşadası Marinası"nda bulunan Rigola Resturant"ta düzenlenen ve Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer"inde katıldığı yemekli gecede eski yönetim kurulu üyesi Mehmet Karayel yeni görevine plaketle uğurlanırken, 1987 yılından bu yanda Söke Ticaret Borsası Genel Sekreterliğini yürüten ve emekli olan Yalçın Ateş"e borsa yönetimi tarafından hizmetlerinden dolayı plaket verildi. Söke Ticaret Borsası Başkanı Bertan Balçık ve Meclis Başkanı A.Tuğrul Başer yönetim kurulu adına Karayel ve Ateş"e teşekkür etti.
Söke"de görev süresince kendisine herkesin destek olduğunu belirten Mehmet Karayel; “1993 yılından bu yana Söke de TARİŞ camiasın içinde yer aldım. Çeşitli kademelerdeki görevlerimin ardından 2003 yılından bu yana Söke TARİŞ Müdürü olarak görev yaptım. Yeni görevimde yine Sökeli pamuk üreticilerinden uzak olmayacağım ve Sökelilere İzmir"deki görevimde layık olmaya çalışacağım için mutluyum ancak Söke için çalışan nezih insanlardan oluşan Borsa yönetiminden ayrıldığım için üzüntülüyüm” dedi.
Diğer taraftan yasal çalışma süresini tamamlayarak emekli olan borsa genel sekreteri Yalçın Ateş"in bu görevini sözleşmeli olarak sürdüreceği öğrenildi.