Ceylanpınar ilçesi Cumhuriyet Caddesi istikametinde uzun yıllardır faaliyet gösteren bir kı raathane işletmecisi, çay borçlarını ödemeyen müşterilerinin isimlerini iş yerinin camekanına yapıştırdı. 
 
Defalarca uyarmasına rağmen çay borçlarını ödememekte direnen müşterilerine kızıp böyle bir yönteme başvurduğunu ifade eden kıraathane işletmecisi Mehmet Kırımızı, "Yaklaşık bir yıldır çay paras ını ödemeyen müşterilerim var. Defalarca müşterilerimden çay parasını istememe ra ğmen çay paralarım ödememekte ısrar eden müşterilerimin isimlerinin bir kısmını iş yerimin camına yapıştırdım. Buna rağmen çay parasını ödemeyen müşterilerim çay paralarımı getirmedikleri gibi bu defa farklı kıraathanelere yönelmeleri beni iyice isyan ettirdi. Paramı getirmemekte ısrar eden müşterimler için daha farklı yöntemler düşünüyorum. Şu an yaklaşık 5 bin TL alacağı m var" dedi.
 
Ödenmeyen çay paralarının işsizlik yüzünden olduğunu iddia eden kı raathane müşterisi Halil Çardak, "İşsiz olan insanların çoğu sabahtan akşama kadar kıraathanelerde vakitlerini geçirmektedirler. Çay borçlarının ödenmemesini işsizliğe bağlıyorum" şeklinde konuştu.