Poşetten bir bebek ve "Bu bebeği sakla, beni neden unuttun ve seni çok seviyorum'' yazılı bir mektup çıktığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Ortaca Sanayi Sitesi'nde kireç satışı yapılan bir iş yerinin sahibinin oğlu Mustafa Can Yılmaz (29) kendisine gönderildiği bildirilen poşeti açmaya çalışırken patlama meydana geldi. Yılmaz, patlama sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi, iş yeri ve çevre dükkanlarda da hasar oluştu.

Mustafa Can Yılmaz'ın cesedi, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ortaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ortaca Kaymakamı Mustafa Gürdal ve İlçe Emniyet Müdürü Halit Altunbaşak olay yerinde inceleme yaparak bilgi aldı.

''PATLAYICIYI POŞETE BIRAKMIŞLAR''

Muğla Emniyet Müdürü Emin Körpe, iş yerine gönderilen poşeti açmaya çalışan Yılmaz'ın meydana gelen patlamada yaşamını yitirdiğine işaret ederek, ''Patlayıcı maddeyi poşetin içine bırakmışlar. Patlayıcı maddenin ne olduğunu tespite çalışıyoruz. Poşette, bir mektup ve bir oyuncak bebeğinde de bulunduğu bilgisi verildi. Mektupta, 'bu bebeği sakla, beni neden unuttun ve seni çok seviyorum'' şeklinde ifadelerin yer aldığı bilgisi de verildi. Olayı çok yönlü şekilde araştırıyoruz. İlk tespitlerimize göre olayın terör bağlantısı söz konusu değil'' dedi.

Bu arada, Ortaca ilçesinde geçtiğimiz günlerde bir fırına ait ekmek dağıtım aracında meydana gelen patlamada 1 kişi hafif şekilde yaralanmış, olayla ilgili olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi savcı tarafından serbest bırakılmıştı.