Sütlüce'de seyir halindeki çevik kuvvet aracına yönelik saldırıda yaralanan 3 polis memuru ve bir vatandaş, Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Patlamanın ardından polis memurları Şeker Polat, Zeynel Lekesiz, Yunus Emre Yüksel ve inşaat işçisi Süleyman Demir tedavi için hastaneye getirildi.

Yarılı inşaat işçisi Süleyman Demir'in yeğeni ve olayın görgü tanığı Kadir Çankaya, bombaların yerleştirildiği motosikleti işlerine engel olduğu için patlamadan 5-10 dakika önce arka tarafa doğru aldıklarını söyledi. Çankaya olay anını şöyle anlattı: "İşimizi engelliyordu arka tarafa aldık. Ondan 5 ya da 10 dakika sonra patladı. Eniştemle aramda 2-3 metre vardı. Beni kapı korudu. Eniştem yaralandı." dedi.
Motosikletin üzerinde paket gibi bir şey olmadığını aktaran Çankaya, "Motorun arka tarafından gazeteyle 4 kat yapılmış üstü de kapatılmış. Ön taraflarında bayrak falan vardı. Türk bayrağı değil. 9-10 bayrak vardı. Ortasında da ya Rus yazıyordu ya da Rusya yazıyordu. " şeklinde konuştu.