BURSA"da İnşaat boyacısı Ramiz A. (36), ile eşi Ayten A. (35), evliliğinde şiddetli geçimsizlik başgösterince Ayten A. 3 ay önce evi terketti. Evin tüm yükü ve 2 yaşındaki kardeşi F.A"nın bakımı İlköğretim okulu 7"nci sınıfında okuyan 12 yaşındaki B.A., omuzlarına kaldı. Bunalıma giren B.A. dün öğleden sonra kardeşi F.A. ile evde yalnız kalınca, kurtuluş yolu olarak gördüğü korkunç planı uygulamaya koydu.

B.A., kardeşini, "Seni de kurtaracağım, kendimi de" diye bağırarak göğsünden ve karnından bıçakladı. Kanlar içindeki küçük kızı öldü diye bırakan B.A., cep telefonundan babasını arayarak, "Baba kardeşimi bıçakladım. Şimdi kendimi öldürüyorum. Annemle ayrıldınız, siz mutlu olun" deyip telefonu kapattı.

Ramiz A. hemen eve koşarken bir yandan da 112 Acil Servis"i aradı. Eve geldiğinde kızlarını kanlar içinde bulan Ramiz A., sinir krizleri geçirdi. Gelen sağlık ekibi 2 kardeşi hastaneye kaldırdı. Hasteneye kaldırılan kardeşlerden 2 yaşındaki F.A. hastanede hayatını kaybetti. 12 yaşındaki B.A:'nın ise durumu ağır. B.A."nın hastaneye götürülürken, olayı kendisinin yaptığını söylediği belirtildi. B.A."nın kalp çizip içine kendisinin, annesinin ve kardeşinin adlarını yazması dikkat çekti.