Oturup kalkarken bile zorlanan yıldızın dönüşü 1 ayı bulabilir.

F.BAHÇE"DE, Eskişehir maçında sahalara dönmesi beklenen Niang"dan gelen haberler moralleri bozdu. G.Saray derbisinin 6. dakikasında Neill"ın darbesiyle yere yığılıp acı içinde 90 dakikayı tamamlayan ve Bursa maçında forma giyemeyen Senegalli oyuncunun kaburgasında yırtık tespit edilirken sahalara dönüş tarihi belirsizliğini koruyor. Bunun sebebi ise futbolculardan çok boksörlerin yaşadığı sakatlığı...

KOŞULARA KATILAMIYOR

BOKS yapan sporcuların kaburgalarına aldıkları yumruklardan dolayı yırtığa rastlanılması normal gözükürken, derbide benzer bir darbeye maruz kalan Senegalli"nin hayatı da adeta kâbusa döndü. Niang koltuğa bile otursa kalmak için yardıma ihtiyaç duyuyor. Sol kolu askıda olan golcü futbolcu, nefes aldığında bile acı hissediyor. Bu yüzden düz koşulara bile katılamıyor. F.Bahçe sağlık heyeti, Niang"ın tekrar sahalara dönüşü için net bir tarih vermezken 10 gün ile 1 ay arasındaki süreçte golcü futbolcunun dönüşünün mümkün olacağı öğrenildi.

"Takım zevk veriyor"

Aziz Yıldırım: “Oyuncular göze hoş gelen, taraftarı memnun eden bir oyun anlayışıyla ter döküyor.”

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, G.Saray ve Bursa maçlarından galibiyet çıkmamasının kendilerini üzdüğünü belirtirken hem camiaya hem de hakemlere mesaj verdi. Yıldırım, kulübün resmi yayın organı F.Bahçe Dergisi"ndeki yazısında şu noktalara dikkat çekti:

“F.BAHÇE her maça galip gelmek adına çıkar. Takımımız göze hoş gelen, taraftarımızı memnun eden bir oyun anlayışı ile sahada ter döküyor. Sertlik, futbolun doğasında var ancak bu uzun süreli sakatlıklara yol açacak noktalara ulaştığında, hakemler saha içinde oyuna hakim olmalı ve sporcuların sağlığını tehdit edecek, sonucu etkileyecek boyutta hareket ve faullere izin vermemeli. Hiç kimsenin çıkarları, F.Bahçe"nin çıkarlarının önünde değil ve kimse F.Bahçemiz"i popülaritesi için kullanamaz.”

"Transfer haberleri yalan, kalıyorum"

F.BAHÇE"NİN savunmadaki bel kemiği Lugano, Kocaman"ın takımda yarattığı atmosferin şampiyonluğu getireceğini söyledi. Takım olarak tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizen Uruguaylı yıldız “Benim hakkımda çıkan transfer haberleri tamamen asılsız. Ben F.Bahçe"de kalıyorum. Bu benim kendimin tatmin edebileceğimi gösteriyor” diyerek sarı-lacivertli takımda kalacağını söyledi.

Gönül"de de yırtık çıktı

Bursa maçını sakat sakat bitiren Gökhan"ın sol kasığında yırtık ortaya çıktı. Milli yıldızın Es-Es maçına yetişmesi zor.

SAKAT oyuncuların sayısının fazlalılığı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren F.Bahçe"ye bir kötü haber de Gökhan Gönül"den geldi. Omzundaki sakatlığına rağmen fedakârlık yaparak takımını yalnız bırakmayan milli futbolcu Bursa maçından hasarlı çıktı.. Sakat sakat maçı tamamlayan Gökhan"ın sol kasığında yırtık tespit edildi. Dünkü antrenmanına katılmayan yıldız oyuncunun Es-Es maçına yetişmesi zor