Son yıllarda Hollywood starlarını ağırlayan Bodrum, Almanlar'ı da cezbetti. Alman Bild gazetesi geçtiğimiz gün sayfalarında Bodrum'a geniş yer ayırdı. Bodrum'a övgüler yağdıran Bild, "Türkiye'nin Saint-Tropez'i" başlığını attı. Limanındaki büyük yatlara, nefis manzarasına, gece yaşamına, Barlar Sokağı'ndaki gençlere dikkat çekerek, Bodrum'u Fransa'nın ünlü sahil kenti Saint Tropez'e benzeten gazete, Bodrum'un yıldızların uğrak yeri olduğunu da vurguladı.
 
GECELİK KONAKLAMA 75 EURO
 
Michael Douglas, Catherine Zeta- Jones, Naomi Campbell, Pamela Anderson, Adriana Karambeau, Tina Turner, Shakira, Tom Hanks, Paul Allen, Brad Pitt, Angelina Jolie ve Cristiano Ronaldo gibi yıldızların Bodrum'u keşfettiği belirtilen yazıda, konaklama fiyatlarına da yer verildi. Geceliği 75 euro ile 800 euro arasında değişen fiyatlarla konaklamanın mümkün olduğunu ifade eden Bild, THY ile Berlin, Frankfurt, Hamburg ve Münih'ten Bodrum'a ulaşımın 250 euroya mal olduğunu yazdı. Ayrıca Avrupa'nın en iyi plaj partilerinin Bodrum'da yapıldığı, Türk mezelerinin tadına bakılması gerektiği ve balık restoranlarının da gidilmesi gereken yerlerin başında yer aldığı vurgulandı.
 
SAİNT-TROPEZ'E RAKİP OLDU
 
Fransa'nın dünyaca ünlü sahil kenti Saint Tropez'le Bodrum'u kıyaslayan Bild gazetesi, Bodrum'un bu kentten aşağı kalmadığını yazdı. Gazete, "Tarihi ve hızlı gece hayatıyla
Bodrum Saint Tropez'in rakibi oldu" dedi.
 
ÜNLÜLERİN UĞRAK YERİ
 
Bodrum'un güzelliği Angelina Jolie, Catherine Zeta Jones ve Tom Hanks gibi starları cezbediyor.
 
takvim