“Menajerim ve ben Yunanistan"dan herhangi bir yetkili ile görüşmedik. Bir yere gitmiyorum. Yeni sezonda katılacağımız Şampiyonlar Ligi"ni düşünüyorum”

Son haftalara damgasını vuran Beşiktaşlı Bobo, adının Yunanistan ekibi Olympiakos ile anılmasından ve yalan haberler yapılmasından dertli. HABERTÜRK"e konuşan golcü oyuncu, İstanbul"da mutlu olduğunu belirterek noktayı koydu: “Bir yere gitmiyorum.”

Beşiktaş"ta şampiyonluk yaşamaya hazırlandığını ifade eden Bobo şunları söyledi: “Bakıyorum medya beni her gün bir yere gönderiyor. Benim bir yere gitme derdimyok. Burada mutluyum ve ailemde Beşiktaş"ı istiyor. Şu an şampiyonluğa gidiyoruz. Tek düşüncemiz sezon sonunu iki kupayla tamamlamak. Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi"ne katılacağız. Bu çok önemli bir olay. Amacım burada kendimi gösterip Avrupa"ya gitmek. Ama kulüp beni satmadığı sürece buradayım. Yunanistan"dan teklifler olduğu yazılıp çiziliyor. Bunlar tamamen yalan. Ne ben ne de menajerim Yunanlı bir idareci ile görüştü. Üstelik menajerimin ismini bile bilmiyorlar ve yanlış yazıyorlar. Artık bunları düşünmek istemiyorum.”