Beşiktaş"a geldiği günden bu yana yetenekleri değil ama performansı sıkça tartışma konusu olan Bobo, takımdan ayrılmayı kafasına koydu.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre Siyah beyazlı ekipte Mustafa Denizli"nin teknik direktörlük görevini Ertuğrul Sağlam"dan devralmasının ardından iyice gözden düşen ve fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı golcünün, bir Fransız takımıyla büyük ölçüde
anlaştığı, devre arasında transfer olmaya hazırlandığı öğrenildi. Bobo"ya daha önce Galatasaray"ın eski teknik direktör Erik Gerets"in çalıştırdığı Marsilya ve Paris Saint Germain Kulübü talip olmuş, ancak yüksek bonservis bedeli ve Beşiktaş yönetiminin tekliflere olumsuz yaklaşması sonucu transferi gerçekleşmemişti.

HOLOSKO"YU DA İSTİYORLAR

Olası değeri 10 milyon euro olan golcü oyuncu, bu sezon siyah beyazlı takımla 12 lig maçında görev yaparken, 5"inde on birde yer aldı. Bu karşılaşmalardan sadece üçünde toplam 4 kez fileleri havalandırdı. Bu arada, Beşiktaş"a geldiği günden beri kendisinden
beklenen verim alınamayan Holosko"yu da yine Fransa kulüplerinden St. Etienne"nin istediği öğrenildi. Slovak yıldızın, yeni sezonda Beşiktaş formasıyla toplam 3 golü bulunuyor.