“Bizim Brezilyalı yıldızımız, F.Bahçeli oyuncudan en az 3 gömlek daha üstün. Güiza da iyi bir futbolcu. Ancak kesinlikle Bobo kadar aktif bir golcü yapısına sahip değil.”

BEŞİKTAŞ Genel Menajeri Sinan Engin, geçen sezon beklentilerin uzağında kalan Brezilyalı golcüleri Bobo"ya Avusturya kampında övgüler yağdırdı. Engin, transfer söylentileri nedeniyle istenilen düzeyden uzak bir performans sergileyen Bobo"nun, yeni sezonda takımı sırtlayacağını ve F.Bahçe"nin yeni İspanyol transferi Daniel Güiza"dan çok daha iyi bir golcü olduğunu iddia etti. Sinan Engin, oyuncularının bu sezon daha başarılı olacağını da vurgulayıp, şunları söyledi:

"BİR YERE GİTMİYOR"

“MENAJERLER, ortaya attıkları transfer söylentileriyle sürekli olarak Brezilyalı futbolcumuzun aklını karıştırmaya çalışıyor. Ancak ben, teknik direktörümüz ve yöneticilerimiz Bobo ile görüşmeler yaptık. Bize Beşiktaş"tan ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini ve yeni sezonda bambaşka bir Bobo izlettireceğinin sözünü verdi.”

"YENİDEN YILDIZ OLACAK"

SİNAN Engin, F.Bahçe"nin yeni transferi Daniel Güiza hakkında da ilginç göndermede bulunarak “Bizim Brezilyalı yıldızımız Bobo, İspanyol futbolcudan 3 gömlek daha üstün. Güiza da iyi bir futbolcu. Fakat kesinlikle Bobo kadar aktif bir golcü yapısına sahip değil. Bizim oyuncumuz bu sezon, geçtiğimiz yıl yaptığı hataları kesinlikle tekrarlamayarak, yeniden Beşiktaşlı taraftarların yıldızı haline gelecek. Buna gönülden inanıyoruz. Bu arada kulübümüz hakkında çıkan transfer haberlerinin hiçbiri doğru değil. Biz yeni sezon için transfere son noktayı koyduk.”