Partisinin Kepez İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 76'ncı yıldönümü kutlamaları dolayısıyla geldiği Antalya'nın gecekondu yerleşiminin en yoğun oylduğu Kepez'de bir kahvehanede çay molası verdi.

Kılıçdaroğlu, 18 Aralık'ta yapılacak kurultaya blok liste ile gideceklerini söyledi. Delegelerin önerge vermesi ve yine delegeler tarafından kabulü halinde çarşaf listenin olabileceğini belirten Kılıçdaroğlu, "Delegeler kabul ederse çarşaf liste olacak. Hukuk neyse onu uygulayacağız. Bizim gizli gündemimiz, hesabımız yok" dedi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Listenizin delinmesinden çekinmiyor musunuz?" sorusuna ise "Delinmesinde seçilen kişi yine CHP'li olacak. Niye endişe duyuyoruz? Bir liste yaparsınız CHP'liler, öteki liste çıkar, yine CHP'liler. Delegelerin, hukuk sistemi içinde arzu ettikleri seçimi yapmaları kadar doğal bir şey yok" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, kahvehanede vatandaşlara da sohbet etti. 78 yaşındaki Güzel Arslan, etrafını saran kalabalığı aşarak Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in de desteğiyle CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ulaştı. Kılıçdaroğlu, Güzel Arslan'a çay ısmarladı, halini hatırını sordu. Güzel Arslan, "Seni hep televizyonda görüyordum. Şimdi gördüm iyi oldum" dedi ve Kılıçdaroğlu'nun yanağını okşadı. Kılıçdaroğlu, çay molasının ardından törenin yapılacağı Kepez Arena'ya geçti.