Türk internet dünyasının en kaliteli webloglarını seçmeyi amaçlayan ve ilki geçen yıl gerçekleştirilen Türkiye"nin ilk ve tek ciddi organizasyonu Blog Ödülleri"nin bu yılki adayları arasında “e-vren günlüğü” adlı bloguyla Aydın"dan Evren Soyuçok da yer alıyor.

Hizmet verdikleri sektörün dev isimleri arasında yer alan onlarca şirketin sponsor olduğu 2009 Blog Ödülleri organizasyonuna 61 ilden 1436 blog başvuruda bulundu. 14 farklı kategorinin yer aldığı yarışmada Aydın"dan evrengunlugu.net (e-vren günlüğü) adaylığa uygun bulundu. e-vren günlüğü, 11-26 Nisan tarihleri arasında yapılan oylamalarda aynı kategoriden 414 bloga karşı birincilik için yarışacak. Dereceye girenler, 2 Mayıs 2009 tarihinde İstanbul"da gerçekleştirilecek ödül töreninde açıklanacak.

Dijital çağın en özgür sosyal medyaları sayılan Weblog sektöründe ilklerden biri sayılan evrengunlugu.net, “bir e-lektronik yaşam projesi” sloganıyla başladığı bu macerayı 2005 yılından beri aralıksız devam ettiriyor. Yazıları, fotoğrafları ve videolarının yer aldığı blogu, Türkiye"nin 61 ilindeki ve 30 ülkedeki on binlerce insan tarafından düzenli olarak takip ediliyor.

Evren"e Blog Ödülleri 2009"da destek vermek için öncelikle http://2009.blogodulleri.com/kayit adresinden kayıt olmak gerekiyor. Kayıt işleminden sonra da http://2009.blogodulleri.com/blog/e-vren-gunlugu adresine girerek e-vren günlüğü"ne oy verme işlemi gerçekleştirilebiliyor.