Avea müşterileri, bugünden itibaren ayda 79 lira ödeyerek dokunmatik ekran ve BlackBerry klavyeyi buluşturan, BlackBerry 6 işletim sistemli BlackBerry Torch 9800 akıllı telefona sahip olabilecek.

Avea açıklamasına göre, isteyen müşteriler, 250MB limitli BlackBerry internet servis paketi ile BlackBerry Torch 9800 Akıllı Telefona 24 ay taksitle, ayda 79 liraya sahip olabiliyor.

Sınırsız BlackBerry internet servis paketi ile BlackBerryTorch 9800 Akıllı Telefonu kullanmak isteyenler ise yine 24 ay taksitle, ayda 89 liraya BlackBerry Torch deneyimini yaşayabiliyor.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan konuyla ilgili, ''Türkiye'nin tek Ar-Ge Sertifikasına sahip operatörü olarak teknolojiyi yakından takip ediyor, yenilikçi ürünler, servis ve rekabetçi tarifelerle sektörün dinamiklerini değiştiriyoruz. Cihaz kampanyalarımızla ise müşterilerimize avantajlar sağlamaya devam ediyoruz.

Şimdi de BlackBerry Torch 9800'ü çok cazip tekliflerle Türkiye ile tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimiz BlackBerry Torch deneyimini Avea?lı olmanın ayrıcalıklı hizmetleri, servisleri ve fiyatları ile yaşayacaklar. Avea olarak önümüzdeki dönemde de sektöre öncülük eden cihaz kampanyalarımızla, müşterilerimize son teknolojiyi en avantajlı fiyatlarla sunacağız'' değerlendirmesini yaptı.

Yeni BlackBerry Torch, yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranı, dengeli bir yazım deneyimi sağlamak için kayarak açılan ışıklandırmalı BlackBerry® klavyesi ve yüksek hassasiyet sağlayan optik hareket tuşu ile dikkat çekiyor.

Dünya genelindeki 3G (UMTS/HSDPA) ağlarını destekleyen yeni BlackBerry akıllı telefon, son nesil Wi-Fi® (b/g/n) bağlantısı sunuyor ve konum bazlı uygulamalar ile coğrafi etiketleme için bütünleşik GPS'e sahip.

BlackBerry Torch 9800?ün 5 MP kamerası, video kayıt özelliğinin yanı sıra sürekli otomatik odaklama, görüntü sabitleme, çeşitli sahne modlarında çekim ve yakınlaştırma gibi özellikleri destekliyor. 8 GB genişliğinde medya depolama kapasitesine sahip yeni BlackBerry akıllı telefon, toplam depolama kapasitesini 36 GB?a çıkartabilen bir microSD/SDHD hafıza kartı yuvasına da sahip.

A.A.