G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Diyarbakır'ın attığı gole kadar iyi futbol oynamadıklarını söyledi. Hollandalı teknik adam maç sonrası yaptığı değerlendirmede "Bizim için çok önemli bir galibiyetti. İlk 15 dakikaya çok iyi başladığımızı söyleyemem ama Diyarbakırpor'un golünden sonra kendimize geldik. Maça döndükten sonra kontrolü elimize alıp daha iyi oynamaya başladık. Barış'ın atılmasından sonra herkes elinden geleni yaptı. Bütün futbolcularıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. "Hücumda Keita'yı aradınız mı?" sorusuna ise Rijkaard şu cevabı verdi: "Ne kadar iyi futbolcunuz olursa sizin o kadar avantajınız olur. Keita yıldız oyuncumuz ama onun yerine oynayanlarda ne kadar iyi olduğunu gösterdi.”

Asist Kewell'dan goller yerlilerden

Galatasaray, ligde bu sezon ilk kez bir maçı yerli futbolcuların attığı gollerle kazandı. Sabri ve Arda'nın attığı gollerde asist yapan Kewell'ın imzası vardı. Sabri, bu sezon ilk golünü dünkü maçta kaydetti.


Bir dakika dayanamadı

G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, “Barış'ın ikinci sarıyı göreceğini tahmin ediyordum. Devre arasında kendisini uyardım. Gergin hareketlerinin devam ettiğini görünce çıkarmaya hazırlanıyordum ki kırmızı kart gördü. Bir dakika dayansa, o kartı görmeyecekti” dedi./yeni şafak