AYDINPOST HABER SERVİSİ/Filiz ÖZDEMİR-Sistemi üreten Efesgrup Bilgisayar ve Yazılım firması yetkilisi Fatih Söyleyici sistemin Aydın’da tanınmasından son derece memnun. Söyleyici “Aydınpost'taki haberden sonra telefonla arayıp  “Gerçekten böyle bir şey var mı?” diye soranlar oldu. İnsanlar duyduklarında inanamıyorlar ama görüp kullandıklarında bize teşekkür ediyorlar” diyerek bitmeyen kartuşlu yazıcı sisteminin gördüğü ilgiye dikkat çekti.

fatih-soyleyici.jpgSöyleyici şöyle konuştu: “  Bu işi zaten beş yıldır yapyoruz. Ama önceleri maliyetliydi.  Yazıcı ve  mürekkep, kit, hortum, bağlantı oreratörleri gibi hammaddelerin fiyatları  düştü. Şimdi, herkesin evine ve işyerine alabileceği, çok uygun fiyatlarla bitmeyen kartuş sistemine sahip yazıcılar satabiliyoruz. Sistem kendi üretimimiz olduğumdan aracı maliyetletleri de ortadan kalktı. Üretimden son kullanıcıya satış yapabiliyoruz. Bu kullanıcılara da destek olmamızı sağlıyor. Geri dönüşlerden çok memnunuz. Hedefimiz her evde, her işyerinde bitmeyen kartuş sistemine sahip yazıcı  olması. Türkiye çapında Edirne’den Kars’a kadar bayi ağımız var ve bitmeyen kartuşlu  yazıcı satışlarımız devam ediyor.

Efesgrup bilgisayar olarak bitmeyen kartuşlu  yazıcı satışı dışında bilgisayar ve yan donanımları satışı ve teknik servisi, Netsis ticari program bayiliği, firmalara web tasarımı, güvenlik kamerası ve alarm sistemleri kurulumu yapmaktayız.”

Bitmeyen kartuş hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın