G.SARAY"A getirdiği önemli isimlerde taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan sarı-kırmızılı takımın futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, Elano"nun imza töreninde yeni transferlerin habercisi oldu.

BU sezon takıma kazandırdıkları oyuncuların sıradan değil, çok önemli oyuncular olduklarını belirten Üstünel, “En mükemmel yatırımları yaptık. Elano futbolunun yanı sıra karakteri ve duruşuyla da bizi gerçekten etkiledi. Aklımızda bir mevkiiye daha transfer yapmak var. Hocamız Frank Rijkaard"la bu mevkii hakkında konuşmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki hafta bir değerlendirme yapacağız ve transfere ya tamam ya da devam diyeceğiz” diyerek transfer şampiyonu G.Saray"a olası bir transferin daha haberini verdi.

MALİ SIKINTI YARATMAZ

YÜKSEK ücretlerle G.Saray"a kazandırılan yıldızların, yazılanların aksine kesinlikle sarı-kırmızılı takımın bütçesini sarsmayacağını ifade eden Üstünel önemli olanın her zaman G.Saray olduğunu söyledi.

KENDİLERİNİN gelip geçici olduğunu vurgulayan başarılı yönetici sözlerini şöyle devam ettirdi: “G.Saray ile birlikte iyi anılmanın onuru benim için en büyük ödül ama bu G.Saray yönetiminin bir gücüdür. Bu herkesin başarısıdır. Önemli isimleri kadromuza kattık. G.Saray"ın mali geleceğini riske atmadan transfer yapmaya çalışıyoruz. Ödeme tablosunu G.Saray için en iyi şekilde ayarlamaya çalışıyoruz. Yapılan transferler kesinlikle maddi sıkıntı yaratmaz.”