ANTALYA"da hemşire Emine Şenbak, otomobiline binmek üzereyken yanına gelen silahlı gaspçıyı, tekmeyle yere düşürdü. Neye uğradığını şaşıran gaspçı kaçtı.

Olay dün saat 16.00 sıralarında, Fener Mahallesi Barınaklar Bulvarı üzerinde meydana geldi. Emine Şenbak otomobiline binmek istediği sırada yanına yaklaşan bir kişi, kadından üzerindeki değerli eşyaları vermesini istedi. Şenbak, çantasının arabanın içerisinde olduğunu söyleyerek, "Bana bir şey yapma, araçtaki çantayı vereyim" dedi. Saldırgan belindeki tabancayı kadına doğrultup, "Çabuk ver" dedi. Otomobile binmek için kapıyı açan Emine Şenbak, koltuğa oturduktan sonra elleriyle direksiyondan destek alıp tüm gücüyle elinde tabancayla bekleyen gaspçıya tekme attı. Şenbak"ın tekmesiyle yere düşen saldırganın silahı da fırladı. Hemen yerden kalkıp silahına koşan saldırgan, tabancasını aldıktan sonra koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Kendisini otomobile kilitleyen Şenbak, hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kadının verdiği bilgiler üzerine gaspçıyı yakalamak için çalışma başlattı