Sezonun ilk yarısı sona ererken, ortaya ilginç istatistikler çıktı. Bunlardan biri de Servet gibi savaşçı bir oyuncunun hiç kart görmeyerek, en centilmen oyuncu olmasıydı.

Süper Lig"de 2009-2010 sezonunun ilk yarısı zorlu bir maratonun ardından sona ererken, ortaya çok ilginç istatistikler çıktı. Bunlar arasında belki de en şaşırtıcı olanı, Servet Çetin"in koskoca bir periyodu tek bir sarı kart dahi görmeden tamamlamış olmasıydı. Savaşçı kimliğiyle tanınan ve mücadeleden hiç kaçmayan deneyimli stoper, ligin ilk devresinde 17 haftada tam 16 maçta 90 dakika sahada kalmasına rağmen kart görmeyerek hem Sarı-Kırmızılı takımın hem de Süper Lig"in en centilmen oyuncusu olmayı başardı. Sezon başında 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Marsilya"ya transfer olmak üzereyken, Fransız kulübünün sahibi hayatını kaybedince hayalleri suya düşen Servet, bu sezon Galatasaray"ın en çok ihtiyaç duyduğu oyunculardan biri haline geldi.

4 isim daha var
Savunmanın göbeğinde 5 ayrı partnerle birlikte görev yapan milli futbolcunun yanı sıra az forma şansı bulan Emre Güngör, Uğur, Linderoth ve Serdar Eylik de kart görmeyen diğer centilmen oyuncular oldu.

En hırçın Keita
1 kırmızı, 4 de sarı kart gören Keita, takımın en hırçını oldu. Onu 1 kırmızı 3 sarıyla Barış izledi.

En golcü Kewell
İlk yarının yıldızı Kewell, 9 golle takımın lideri. 7 golle Nonda, 5 golle Baros onu takip ediyor.

En çok asist yapan Arda
Atılan 8 gole doğrudan katkı yapan Arda, ligin de en çok asist yapan oyuncusu. Keita 6 asistle peşinde.

En çok oynayan Franco
Arjantinli eldiven 17 lig maçında da 90 dakika oynadı. Hakan da 17 maça çıktı ama daha az süre aldı.

En çok top çalan Sabri
Rakip oyunculardan 34 kez top kapan Sabri, bu alanda takımın lideri oldu. Servet de 33 kez top çaldı./fanatik