5 Kasım'da vizyona girecek aksiyon komedi tarzındaki Vay Arkadaş filminin konuşulduğu Gece Gündüz'de, oyuncu Demet Evgar, Bir Kadın Bir Erkek'in filmini yapacaklarını açıkladı.
Bir Kadın Bir Erkek'in (üstte) film olacağı müjdesi, Vay Arkadaş'ın (sağda) konuşulduğu Gece Gündüz'de verildi.

TürkMax'te yayınlanan, Demet Evgar'ın canlandırdığı Zeynep karakteri ile Emre Karayel'in hayat verdiği Ozan karakteri arasındaki diyalogları barındıran Bir Kadın Bir Erkek projesi, film oluyor.

Demet Evgar'ın, son sinema filmi Vay Arkadaş-Manik, Tilk, Dildo'nun yönetmeni Kemal Uzun'la birlikte konuk olduğu Gece Gündüz'de açıkladığı proje, gelecek yıl çekilecek.

Evgar, Bir Kadın Bir Erkek'in iki sezon daha devam edeceğini de belirtti.

Yurt dışı uygulamarında olmamasına rağmen oradan da destek aldıklarını belirten Evgar, son filmiyle ilgili de konuştu.

Mete Horozoğlu (Dildo), Fırat Tanış (Tik), Ali Atay (Manik) da rol aldığı aksiyon komedi tarzındaki film, 5 Kasım"da vizyona girecek.

3 arkadaşın yüksel tempolu ve eğlenceli öyküsüyle ilgili yönetmen Uzun, "Film tempolu düşünüldü, yazıldı ve çekildi; görsel efektlerle de tempo zirveye çıktı. Çizgi roman üslubuna, yapımcıyla birlikte, Santch tarzı filmleri de izleyerek karar verdik. O tarz gündemizdeydi de zaten. O filmlerdeki tempoyu yakaladığımızı düşünüyorum" dedi.

Demet Evgar da, "Daha önce yapılmış bir şey değil. Santch tarzındaki filmleri örnek gösterebiliyoruz ama tam bir Balat, Karaköy, Tophane hikayesi. Tamamen Türk dokulu bir hikaye. Kısacası özentilik yok" şeklinde konuştu.

5 Kasım'da vizyona girecek olan filmin galası, 1 Kasım Pazartesi saat 20.00"de İstinye Park"ta yapılacak.