Şarkıcılar yılbaşında birkaç ekranda birden görünerek bir servet kazanacak. En çok parayı da TRT veriyor. Tarkan"a 6 şarkı için 750 bin dolar ödeyen TRT"nin 250'şer bin YTL'ye anlaştığı Sibel Can ve Özcan Deniz, yılbaşı gecesi 2"şer şarkı söyleyecek.
TRT"nin yılbaşı gecesi için sadece Tarkan"a değil, birçok sanatçıya keseyi sonuna kadar açtığı ortaya çıktı. Tarkan"a 6 şarkı için 750 bin dolar ödeyen TRT"nin, aynı programda yer alan Sibel Can ile Özcan Deniz"e 250"şer bin YTL, Candan Erçetin"e 200 bin YTL, Funda Arar ve Kıraç"a da 35"er bin YTL ödediği öğrenildi.

KİM NE KADAR ALIYOR?

Sibel Can, hem Tarkan ile TRT ekranlarına gelecek, hem de Star TV ekranında şarkılarını söyleyecek. Can, Star TV"den 75 bin YTL alırken, yılbaşı gecesi WOW Hotel"deki programı için de 140 bin YTL alarak toplam 465 bin YTL kazanacak. Ebru Gündeş ise Star TV ve Fox TV"nin yılbaşı özel eğlence programları için 80"er bin YTL"den toplam 160 bin YTL"yi alacak.
Özcan Deniz de TRT"den alacağı 250 bin YTL"nin yanı sıra Kanal D ekranlarında Okan Bayülgen, Ata Demirer ve Huysuz Virjin"in birlikte sunacağı programdan 120 bin YTL alacak. Aynı programın bir diğer konuğu Kibariye"nin de 100 bin YTL aldığı öğrenildi.

KİM HANGİ KANALDA?

KANAL D Okan Bayülgen, Ata Demirer ve Huysuz Virjin"in birlikte sunacağı programın konukları Özcan Deniz, Kibariye, Mirkelam, Pınar Aylin, Burak Kut, Deniz Akkaya, Hadise, Güven Hokna, Halil Ergün ve Rahşan Gülşan l "Arka Sokaklar" dizisi yılbaşı özel bölümüyle ekrana gelecek...
STAR TV Sibel Can, Ebru Gündeş ve Nesrin Topkapı birlikte program sunacak... Sevgili Dünürüm yılbaşı özel bölümüyle ekrana gelecek...
TRT Tarkan, Özcan Deniz, Candan Erçetin, Funda Arar, Kıraç, Mor ve Ötesi
CNN TÜRK Beyazıt ve Elif Dağdeviren
FOX Ebru Gündeş, Serdar Ortaç... l Anında Görüntü Show l Bez Bebek dizisi yılbaşı özel
KANAL 1 İbrahim Tatlıses l Passaparola özel.
NTV Okan Bayülgen, Müjde Ar... (Canlı yayın)