Esra Balamir, hayatını değiştiren ancak sonu hüsranla biten aşkını anlattı: “Hayatımda bir insanı sevdim, gözlerimizden yaşlar akarak ayrıldık. O bir futbolcuydu. Ailesinin zoruyla evlendi, şimdi bir çocuğu var. Benim artık bir erkeği sevme şansım yok.”

Uzun süredir kendi kabuğuna çekilen ve ekranda görünmeyen Esra Balamir, suskunluğunu bozdu. Samimi itiraflarda bulunan Balamir, Beşiktaş"ın ünlü futbolcusu Yusuf"la yaşadığı ve sonu hüsranla biten ilişkisini anlattı.

Balamir, “Hayatımda bir insanı sevdim, gözlerimizden yaşlar akarak ayrıldık. O bir futbolcuydu. O insana hakkımı helal ettikten sonra şansı açıldı, şu an çok iyi yerlerde. Kendisi ailesinin zoru ile evlendirildi. Ona mutluluk diliyorum. Bir çocuğu var. Mutlu olup olmadığını bilmiyorum ama ben onun ekranda yüzünü gördüğümde mutlu oluyorum” diye konuştu.

Bu yüzden sağlığının da bozulduğunu ama zor günleri geride bıraktığını belirten Balamir, “Kendimi eylül dönemine hazırlıyorum. Çalışmanın zamanı geldi. Yeterince dinlendim, sağlıklı ve yepyeni bir insanım artık. Geçirdiğim hastalık bana hayatı ve yapmam gerekenleri hatırlattı” dedi. (hürriyet)