Nazilli"de çıkan yangında bir ev tamamen yanarak kül oldu. Evi yanan aile, yanan evlerini görünce sinir krizi geçirdi. Yangında can kaybı olmazken maddi durumları iyi olmadığı öğrenilen ailenin geride hiçbir şeyi kalmadı.
Olay saat 14.00 sıralarında Dumlupınar Mahallesi, 335 Sokak 10 numaralı evde meydana geldi. Evden dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirerek yardım istedi. Nazilli Belediyesi'ne bağlı tüm ekipler yangına müdahale etmesine rağmen eski bina tamamen yandı. Özcan Dura"ya ait olduğu öğrenilen ve evde kiracı olarak oturmakta olan Eyüp Can, eşi ve iki çocuğu olaydan sonra sokakta kaldı. Ev ile birlikte tüm eşyaları yanan Can ailesinin feryatları yürekleri dağladı.
Yangının çıkış sebebi belirlenemezken, olaydan sonra yangın mahalline gelen ev sahibinden de defalarca özür diledi. Ev sahibi Özcan Dura kiracısını teselli ederek “Canınıza bir şey olmadı. Ona dua edelim. Yapacak bir şey yok. Canınız sağ olsun” diyerek kiracısının gönlünü almaya çalıştı. Evleri tamamen yandığı için evsiz kalan aileye komşuları sahip çıkarak teselli etmek için uzun süre uğraştılar. Yaklaşık 2 saat süren söndürme çalışmalarının ardından yangının çıkış sebebi araştırılmaya başladı.