Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Özürlüler Derneği ve İsolada Events Grup'un katkılarıyla gerçekleştirilecek yemekte Coşkun Sabah sahne alacak.
Kuşadası Adakule Otel'de 17 Haziran Çarşamba günü saat 20.00'de başlayacak olan Kuşadası Özürlüler Köyü Projesi yardım yemeğinin tüm geliri, Kuşadası Özürlüler Köyü'ne bağışlanacak. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Özürlüler Köyü'nün bir an önce hizmete girmesi için belediye olarak gerekli her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, "Kuşadası Özürlüler Köyü hem anlamlı hem de çok önemli bir proje. Büyük özverilerle bugüne kadar getirildi. Tüm Kuşadası'nın bu projeye destek vermesi
gerekiyor. Belediye olarak da bu sorumluluk bilinci ile Özürlüler Köyü'nün bir an önce faaliyete geçmesi için Kuşadası Özürlüler Derneği'ne yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yardım amaçlı organizasyonda bu desteğin bir parçası. Tüm Kuşadası halkını engelsiz yaşama destek olmaya davet ediyorum" dedi.
Coşkun Sabah'ın da konser vereceği geceden elde edilecek tüm gelir Kuşadası Özürlüler Köyü'ne bağışlanacak. Geceye katılıp, engelsiz yaşama destek vermek isteyenler, etkinlikle ilgili tüm bilgileri 612 01 46 numaralı telefondan edinebilir.