'Çocukluk arkadaşı' olan iki genç kız, aynı düğünde buluştu ve birbirlerinin sevinçlerine ortak oldu. Davetlilerse, bu ilginç buluşmayı şaşkın bakışlarıyla izledi.
 
Bir süredir birlikte olan ve bu birlikteliklerini evlilikle süsleme kararı alan Nurten Karakuş ve Barış Aksoy çifti, mutluluklarını da Bebe Müzikhol'de düzenlenen düğün töreniyle sevdikleriyle paylaştı. Düğün, Ramazan Bayramı'na denk gelmesine rağmen, yakınları genç çifti bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadı. Konfeti ve alkışlar eşliğinde düğün salonuna giren Nurten ve Barış Aksoy çifti, gecenin de ilk dansını gerçekleştirdi. Davetliler, genç çifte danslarıyla eşlik ederken, orkestranın
seslendirmiş olduğu birbirinden hareketli parçalarla da kimi zaman omuz omuza halaylar çekti, kimi zaman da çiftetelli oynadı.
 
Düğün, normal akışında ilerlerken salona bir başka gelin ve damat girdi. Nurten Aksoy'un 'çocukluk arkadaşı' olan Elif Ceylan, nişanlısı ve aynı zamanda akrabası olan Selahattin Ceylan ile birlikte salona girerek, Nurten ve Barış Aksoy'a yeni hayatlarında başarı diledi. Elif ve Selahattin Ceylan çiftinin, yakın arkadaşlarının düğününe katılmak için kendi nişanlarını erken bitirip, Aksoy çiftinin mutluluğunu paylaşmak için düğün salonuna geldikleri öğrenildi.
 
Gelin Nurten Aksoy, "Elif ile uzun süredir arkadaşız. Kendisi nişanlanırken, bense evleniyordum. Ama ikimizin de bu mutluluğu aynı güne denk geldi. Açıkçası kendisinden böylesi bir jest beklemiyordum. Şaşkınım ama aynı zamanda da çok mutluyum" dedi. Arkadaşı Nurten'i yalnız bırakmak istemediğini ve böylesi bir sürpriz yaparak, mutluluğuna ortak olmak istediğini dile getiren Elif Ceylan ise, "Çok sevdiğim arkadaşımı yalnız bırakmak bana yakışmazdı. Böylesi bir sürprizle onu mutlu etmek istedim" ifadesini
kullandı.