Kuşadası'nda bir süre önce fuhşa aracılık etmek suçundan kapanan bir bar kurşunlandı. Polis, olayla ilgili olarak bir kişiyi gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Cumhuriyet Mahallesi'nde bir bara 7 el ateş edildi. Zanlı veya zanlılar olaydan sonra kaçarken, polis işyerinin sahibi ile çalışanlarının ifadesini aldı. Kurşunlanan barın çalışanları 43 yaşındaki M.K., 30 yaşındaki L.G. 23 yaşındaki M.K. ve 23 yaşındaki R.Ç.'nin polise verdiği ifadeye göre, bara gelen silahlı şahıslardan birisinin 'Hepinizi kurşuna dizeceğim' diyerek diğer silahlı şahıslarla rast gele ateş açtı.
Bar çalışanları, ateş açan şahıslardan birisinin 25 yaşındaki S.A. olduğunu ve diğerlerini tanımadıklarını belirtirken, polis olay yerinde yaptığı incelemede 11 adet mermi kovanı buldu. Bar çalışanlarının ifadesi doğrultusunda operasyon başlatan polis zanlı S.A.'yı Söke'de gözaltına alırken, suçlamaları kabul etmeyen S.A., olay saatinde Söke'deki evinde olduğunu ileri sürdü.
Bu arada, kurşunlanan barın daha önce polis tarafından fuhşa aracılık etmek ve yer temin etmek suçundan Kuşadası Kaymakamlığı tarafından kapatıldığı belirlendi.